Afra Saracoglu ezért titkolja a magánéletét

Az Aranyifjú főszereplőnője nagyon óvja a privát szféráját. Amióta lebuktak a széria másik főhősével, a Feritet alakító Mert Ramazan Demirrel, ez még inkább igaz rá. Ám Afra már korábban is titkolózott. Most el is árulta, miért.

Afra még alig volt 18 éves, amikor szerepet kapott egy Özcan Deniz által rendezett filmben, az Ikinci Sansban, amiben a producer-rendező magára osztott a férfi főhős karakterét. Bár Özcan majdnem 30 évvel idősebb Afránál, a közös munka során egymásra találtak. A kapcsolatukat azonban nem vállalták fel a nyilvánosság előtt, bár Törökországban nyílt titoknak számított a viszonyuk. A szép Afra azóta sem nagyon nyilatkozik a magánéletéről. A Mert Ramazan előtti barátjával, Mert Yazicugloval ugyan elismerték, hogy együtt vannak, de részletek ők sem igazán osztottak meg a közös életükről.

A szép színésznő a közelmúltban elárulta, miért titkolózik ennyire. „Ha mindent tudnának rólam az emberek, úgy értem, tisztában lennének azzal, milyen vagyok magánemberként, akkor állandóan összevetnének az általam a filmekben és a sorozatokban alakított karaktereimmel. Ezt pedig nem szeretném. Sokkal hitelesebbe tudom megformálni a szerepeimet így, hogy nem szerepelek állandóan a privát dolgaimmal a magazinok címlapján.” – fejtegette a színésznő, akinek az utolsó fél mondatával azért lehet vitatkozni. Ugyanis amióta kiderült, hogy Az Aranyifjú forgatásán összejöttek Mert Ramazannal, annak ellenére sokat szerepelnek a lapokban, hogy egyikőjük sem hajlandó nyilatkozni erről a se veled-se nélküled románcról.

Scroll to Top