Kit Haringtonnak kényelmetlen, ha szexszimbólumnak tartják

A 36 éves színészért világszerte rajonganak nők és férfiak, hiszen ő alakította Havas Jont az HBO sikersorozatában, a Trónok harcában. Igaz, ő maga sosem akarta, hogy a megnyerő külseje miatt legyen ennyire ismert.

Kit – aki 2018-ban vette feleségül Rose Leslie színésznőt – így nyilatkozott ezzel kapcsolatban: „Sosem azért kezdtem el színészkedni, hogy szexszimbólum vagy szívtipró legyek. Azért vágtam bele ebbe a szakmába, mert szeretek karaktereket játszani, és nem önmagam lenni. De igen, ez a munkával jár, hiszen egy fiatal férfi főszereplő vagyok, de valójában nem érzem magam jól ebben a skatulyában.

Harington úgy gondolja, nagyon keményen meg kellett dolgoznia azért, hogy bebizonyítsa: ő sokkal több, mint a külseje. „Azt hiszem, Leonardo DiCaprio volt az, aki mindig azt mondta, hogy mennyire rosszul esett neki, hogy elkönyvelték egy szimpla szépfiúnak, mert ez azt jelenti: extra keményen kell dolgoznod azért, hogy megváltozzon a rólad kialakult kép. Persze nem azt mondom, hogy »jaj nekem«, hiszen az kétségtelen, hogy ez munkára késztet” – mesélte egy interjúban a sorozatsztár.

A házasság nem változtatott semmin

Kit emellett mesélt a magánéletéről is, többek között „nagyszerűnek” nevezte a házaséletet, bár kihangsúlyozta, ez nem formálta át az addigi kapcsolatát Rose-zal, akivel már két közös gyermekük van. „Nem változott semmi. Szeretem a stabilitást. Tudtam, hogy ezt akarom csinálni, sőt, mindketten tudtuk. Fantasztikus nap volt! (az esküvőjük napja – a szerk.) De túl vagyunk rajta, már ő a feleségem, én pedig az ő férje. Így pedig foglalkozhatunk sok minden mással is, amivel csak akarunk.

Scroll to Top