Keveházi Lilli bejut-e Next Top Model Hungary versenyzői közé?

Ördög Nóra műsorvezetésével március 17-én érkezik Magyarországra, a TV2 képernyőjére a Next Top Model Hungary, ahol az álmok valóra válnak. Vagyis válhatnak…

Az Egyesült Államokban 24, Németországban 17, a világ több, mint húsz országában pedig összesen 70 évadot megélt tehetségkutató-valóságshow hazai verziójában a modelljelölteknek hétről-hétre nem mindennapi tréningeken, küldetéseken, fotózásokon, s divatbemutatókon kell bizonyítaniuk rátermettségüket, és meggyőzniük a Next Top Model Hungary négytagú szakmai zsűrijét. A tét hatalmas, hiszen a tízmillió forintos fődíj mellett többek között a Palvin Barbara karrierjét is menedzselő Icon Modell Management két éves exkluzív szerződése vár a győztesre.

A világ számos pontján méltán népszerű verseny magyar verziójára, a Next Top Model Hungaryre rengeteg, most még a nagyközönség számára ismeretlen hölgy jelentkezett, de akadnak olyanok is közöttük, akiknek már nem újdonság a kamerák előtt szerepelni. Közéjük tartozik Keveházi Lili is, aki a Jóban Rosszban című sorozatból lehet ismerős a nézőknek, amiben még gyerekként három éven át alakította Zsófi karakterét.

A fiatal lány 2017-ben távozott a sorozatból az édesanyjával, Fábián Anitával egyetemben, s most hét év kihagyás után tér vissza a műsor első adásában a TV2 képernyőjére. A korábban a modellkedéssel már kacérkodó Lili a covidhelyzet miatt volt kénytelen felhagyni ebbéli terveivel, de most újult erővel készült a válogatóra, és március tizenhetedikén, az első adásnapon az is kiderül, a zsűri szerint bekerülhet-e azon legjobb tizenhat versenyző közé, akikkel majd hetente fogunk randevúzni vasárnaponként, egészen a műsor végéig.

Mától újra Jóban Rosszban

Lili és az édesanyja a Jóban Roszbanban

A sorozatot, amiben Lili még gyerekként szerepelt március 8-tól, azaz mától láthatjuk TV2 Klub-on, ami túlnyomórészt hölgyeknek szóló tartalmakkal várja a nézőit, és ahol a Jóban Rosszban az első epizódjától az utolsóig levetítésre kerül.

Scroll to Top