Jó híreket kapott Onur Seyit Yaran

Úgy néz ki, van oka az örömre a 29 éves színésznek. És azoknak a kollégáinak is, akikkel együtt szerepel a Yan Oda című új török sorozatban.

Egy hete írtunk arról, hogy a török Star TV-n elstartolt a Testvérekben Dorukot alakító, s a sorozatot nagyjából fél évvel ezelőtt elhagyó Onur Seyit Yaran új szériája, a Yan Oda (Szomszéd szoba). A történetből eddig két részt vetítettek le. Az elsőt tíz nappal ezelőtt szombaton. Mi ezt követően azt írtuk, a sorozat nem kezdett rosszul, ám több olvasónk is jelezte, a nézettségi adatok szerintük nem ezt mutatják.

Nos, a Yan Oda most szombaton képernyőre került második epizódja növelni tudta a nézőtáborát, mégpedig elég jelentős mértékben. Mintegy 30%-kal voltak többan kíváncsiak a történet folytatására. Ez mindenképpen jó hír a készítőknek és a szereplőknek is.

Az aznapi nézettségi listán Onur Seyiték sorozata több mint 3 millió nézővel a hetedik helyet érte el. A vele egy időben vetített Testvérek az ötödik lett. A nálunk szintén látható A három nővér ez alkalommal nem tudta beverekedni magát a TOP 10-be. De azt is fontos megjegyeznünk, hogy a szombat rendkívül erős nap Törökországban (persze máshol is). Ilyenkor nem csak sorozatok, de más szórakoztató műsorok is képernyőre kerülnek. Ilyenkor megy például a törökök körében nagyon népszerű Survivor, ami általában minden sorozatot megelőz szombat esténként. Most is csak egy kivétel volt, TRT1-en futó Gönül Dagi.

Onur Seyit a Yan Odában

A Yan Odával kapcsolatban érdekesség, hogy, bár heti sorozat, mégsem a szokásos hosszúságban vetíti a Star TV. Nem háromórás egy epizód, hanem csak ennek a fele. Ez egyes nézőknek tetszik, másoknak nem annyira jön be. Az mindenesetre biztató, hogy a második epizód sokkal több nézőt vonzott a képernyők elé, mint az első. Kérdés, ez a növekedés folytatódik-e.

A Yan Oda tartalmáról, s az Onur Seyit Yaranon kívüli szereplőiről itt írtunk bővebben (akkor még úgy volt, szerdánként lesz látható a széria): https://telenovella.hu/szerdan-indul-a-testverek-dorukjanak-az-uj-sorozata-video/

.

Scroll to Top