Szerdán indul a Testvérek Dorukjának az új sorozata (videó)

Onur Seyit a Yan Oda első epizódjában

Törökországban minden rajongó nagyon várja már, hogy Onur Seyit Yarant újra a tévéképernyőkön láthassa.

A Dorukot alakító Onur Seyit Yaran a Testvérek nálunk hamarosan képernyőre kerülő negyedik évadában gyakorlatilag már nem vett részt (csak az első pár részben szerepel). Miután tavaly szeptemberben kivált a csapatból több hónapot Spanyolországban töltött, ám végül újabb török projektekben vállalt szerepet, és hazatért.  

A legújabb sorozata, a Yan Oda (Szomszéd szoba) március 6-án, szerdán este 20:00 órakor debütál a török Star TV-n. A szériában látható lesz még a nagysikerű Tiltott gyümölcsből jól ismert Sevval Sam, s Caner Cindoruk is, aki nemrégiben az Elárulvában játszott főszerepet, de korábban feltűnt például A szultánában is.

A Testvérek rajongói természetesen nagyon várták már a fiatal tehetség, Onur Seyit új sorozatát, aminek az előzetese egy ideje már megtekinthető online. A Yan Oda központi témája Sevgi (Sevval Sam) és Fikret (Caner Cindoruk) egybekelése. Ők ketten korábban boldogtalan párkapcsolatban éltek, s ettől, a második házasságuktól várják, hogy egy új élet kezdete legyen.

Csakhogy mindkettőjük édesanyja ellenzi ezt a frigyet, és azt, hogy a két teljesen különböző család egy fedél alá kerüljön. Ám Sevgi és Fikret mégis kimondják egymásnak a boldogító igent. Ez pedig mindenkinek fenekestől felforgatja az életét. Leginkább a már felnőtt gyerekeiknek, Taylannak (Onur Seyit Yaran) és Selalénak (Derya Pinar Ak), akiknek innentől kezdve a szomszédos szobákban kell lakniuk. Innen is a sorozat címe, ami egyben arra is utal, kik is lesznek igazán a központi szereplők.

Frissítés: Cikkünk élesítése után kaptuk a hírt, hogy a Yan Odát Sugárzó Star TV a sorozat premierjét szerdáról szombatra tette át, azaz még további három napot kell várniuk a rajongóknak a történet kezdetére.

Alább megtekinthető a Yan Oda előzetese:

Scroll to Top