Március 18-tól kicserélődik a TV2 minden esti műsora!

Befejeződik a Szerencsekerék, a Kincsvadászok, s a késő esti ismétlések is. A helyükre vadonatúj produkciók érkeznek. Három is.

Március 18-án, hétfőn érkezik a csatornára közvetlenül a Tények Plusz után a már korábban beharangozott új reality, a Házasság első látásra. A hétköznap esténként jelentkező műsorban olyan vállalkozószellemű fiatalokat (s kevésbé fiatalokat) láthatunk majd, akik belementek abba, hogy az anyakönyvvezető előtt találkozzanak először a jövendőbelijükkel, akit a show szakértő csapata választott ki a számukra. Az ötlet első hallásra igen vad, ám a Házasság első látásra három szakembere valóban jól válogatta össze a párosokat, akik tagjai persze dönthetnek úgy a násznép előtt, hogy mégsem mondják ki egymásnak a boldogító igent. Csakhogy akkor nem indul el a nagy kalandjuk…

A reality után 21:30 körül elkezdődik végre a Hazatalálsz második évada, amit már sokan elég régóta várnak. Hiszen a TV2 napi sorozatának első szezonja közel egy évvel ezelőtt fejeződött be. A horvát Cista Ljubav alapján leforgatott széria új magyar évada állítólag már jelentősen eltér az eredeti sorozat történéseitől, vagyis szinte egy teljesen új sztori elevenedik meg majd a szemünk előtt. Visszatérnek a jól ismert főszereplők, azaz a vidékre „száműzött” egykori rendőr, Tamás (Hajmási Dávid), a gyermekkori barátjából lett ellensége, Rajmund (Jaskó Bálint) és a csodaszép lány, akibe mindketten beleszerettek, Virág (Törőcsik Franciska). De mellettük feltűnnek új arcok is.

A TV2 éppen ma tart egy nagyszabású sajtóeseményt, mely során bemutatják az új évadot, így a Hazatalálsszal egy későbbi cikkünkben külön is foglalkozunk majd.

A magyar sorozat után pedig érkezik egy török is, a Hazugságok börtönében (Mahkum). A szériával az elmúlt napokban több írásunkban is értekeztünk, így itt csak annyit említenénk meg (újra), hogy a történet központi figurája az Onur Tuna által életre keltett fiatal ügyész, Firat, akit ártatlanul azzal vádolnak meg, hogy megölte a saját feleségét és a lányát. Izgalmas drámasorozatnak ígérkezik, igen erős felütéssel.

Tehát március 18-tól, a TV2-n a hírműsorok után sorrendben érkezik a Házasság első látásra, a Hazatalálsz új évada és a Hazugságok börtönében.

Scroll to Top