Időugrással érkezik A három nővér második évada a TV2-re

Ez a második évad sokkal hamarabb elkezdődik, mint azt gondolnánk.

A három nővér harmadik szezonját még jelenleg is forgatják Törökországban, egészen pontosan a festői szépségű Ayvalik városában.  Annak idején a legelső epizód 2022-ben, február végén debütált a török Kanal D műsorán. Ez egy szokatlan időpont, hiszen a törököknél az a jellemző, hogy a tévés évad szeptemberben veszi kezdetét, s általában ilyenkor indítják útjára a sikervárományos szériákat.

Mivel azonban A három nővér – mondjuk így – félidőben kezdődött, a történetből az első igazából egy csonka évad lett, s mindössze 16 epizódot foglal magában. Arról már többször írtunk, hogy Törökországban heti egy alkalommal kerülnek adásba a különböző szériák egyes epizódjai, ám ilyenkor nagyon hosszú (reklámszünetekkel együtt), bő háromórás részekkel.

Ezért A három nővér 16 epizódjából 48-52 magyar részt lehet összevágni. Mint most már tudjuk, egészen pontosan 54-et. És nagyon hamar elérkezünk a TV2 délutáni műsorsávjában oda, hogy lemegy az első évad a történetből. Az évadzáró epizód április 9-én, kedden kerül levetítésre.

Jó hír, hogy ezt követően azonnal érkezik a folytatás. Másnap, április 10-én, szerdán már, a Törökországban 2022 szeptemberében elkezdődött második etap első részét láthatjuk. Ez a szezon amúgy már nem rövid, 37 török részből áll, ami annyit jelent, hogy nagyjából októberig lesz nálunk képernyőn.

Majd lesz egy éveket felölelő időugrás is

Így kezdődik el

A TV2-n tehát nemsokára kezdődő második évad több vonatkozásban is érdekesen indul. Nem akarunk sok mindent elárulni előre az egyes cselekményszálakról, de annyit spoilerezés nélkül elmondhatunk, hogy egy időugrásnak lehetünk majd tanúi.. Mindenki előrébb tart az életében, mint ahogyan az első évad utolsó epizódjában elbúcsúztunk tőle.

Az igazán komoly időugrás azonban majd ennek a második évadnak a végén következik be. A harmadik szezon úgy indul, hogy hosszú évek teltek el a szereplőink életéből. Akkora már senki sem fog iskolába járni, s a főhőseink közül egyeseknek a gyerekneveléssel is birkózniuk kell.

Scroll to Top