A Hazatalálsz Virágjának eléggé cifrák a mindennapjai

Törőcsik Franciska imádja, hogy pörög az élete, és hogy mindig van mit tenni. Ám nemrég azt érezte, itt az idő, hogy egy kicsit megálljon…

Franciska elárulta, ugyan rengeteg a teendője, mindig figyel arra, hogy a szeretteit és a barátait ne hanyagolja el. Szerinte igaz az a mondás, miszerint arra van időnk, amire szeretnénk. A TV2-n látható Hazatalálsz gyönyörű színésznője amúgy nem panaszkodik, mert imádja, hogy ilyen sűrű az élete.

A Hazatalálszban Ábel Anitával

„Egy kicsit lehetne persze arányosabb, de tök jó, hogy hol ez van, hol az. Én magam is szívesen bevállalok dolgokat, mert nem jó unatkozni” – mesélte mosolyogva a sorozat Virágja, aki arról is beszélt nekünk, hogy az a bizonyos belső hang sokszor megszólal, de néha nehéz eldönteni, hogy mit is akar mondani.

Nem is olyan régen Franciska kapott egy felkérést, de nagyon nehezen írt vissza az e-mailekre, nem igazán akart összeállni a dolog. „Magam sem értettem, hogy miért, pedig minden stimmelt, és tudtam, hogy kifejezetten jó lenne nekem a fejlődés szempontjából. Elképzelhető, hogy tényleg jó lett volna, csak aztán valahogy csikorogtak a kerekek, és meghoztam azt a döntést, hogy ez most nem fér bele az életembe, mert rengeteg minden más van mellette. Nem akartam szétdarabolódni. Már így is eléggé cifrák a mindennapjaim, de van, hogy meg kell állni. Bevallom, nagyon megkönnyebbültem utána” – mesélte.

Scroll to Top