Házasság első látásra: Petra lett a legszimpatikusabb feleség

Rengetegen szavaztak arra, ki a műsor legszimpatikusabb szereplője. Petra amellett, hogy a hölgyek között ő kapta a legtöbb voksot a képzeletbeli dobogó harmadik fokára is felállhat. Jelen pillanatban…

Soha ennyien nem vettek részt egyik általunk indított szavazós játékban sem. Jelen sorok írásakor közel 30 000-en voksoltak már. Olvasóink egyértelműen Lacit tartják a TV2 társkereső-relaityjének legszerethetőbb karakterének. Ő jelenleg 9 000 szavazattal (ez a leadott voksok 31%-a) toronymagasan vezet, s kijelenthetjük, megnyerte a „versenyt”.

Pedig próbálták behozni őt a többiek. Pár napja volt szerencsénk elcsípni egy elő Tik-Tok beszélgetést, melynek a résztvevői a Házasság első látásra három szereplője, Petra, Geri és Csabi voltak. A diskurzus pedig többek között a honlapunkon zajló szavazásról folyt. Geri, aki a szimpátiaszavazásunk második helyén áll, elmondta, úgy érzi, nem tudja már befogni Lacit.

A szavazásunk első hat helyezettje

Petra viszont egy ügyes hajrával megelőzte a sokáig a harmadik helyet stabilan tartó Petit. Így, ahogy a bevezetőnkben is írtuk, nem csak a hölgyek külön versenyét nyerte meg, hanem a teljes listán is dobogós helyet foglal el.

Nyilván a rengeteg leadott szavazatot részben annak is köszönhetjük, hogy ezek szerint a műsor egyes szereplői maguk is szavazásra biztatták a követőiket, és ezt mi is szeretnénk itt megköszönni. Hiszen minél többen voksolnak, minél nagyobb a részvétel, annál megbízhatóbb és hitelesebb az az eredmény, ami kijön.

A listánk elmezőnyében amúgy látható, hogy nagyon kicsi a különbség például Petra és Peti között. Ha itt vagy esetleg a hátsó traktusban még változtatni szeretnének az álláson, már nem sokáig tehetik meg. Rövidesen ugyanis lezárjuk ezt a szavazásunkat. Voksokat leadni itt lehet még: https://telenovella.hu/szavazas-ki-a-hazassag-elso-latasra-legszimpatikusabb-szereploje/

Scroll to Top