Demet Özdemir bocsánatot kér az exférjétől?!

Demet Özdemir és Oguzhan Koc mindösszesen nyolc hónapig voltak házasok, s tavaly májusban váltak el egymástól. A sors nagyon furcsa módon megint összehozta őket…

Mindkettőjük szerint merő véletlen, hogy ugyanabban a török kisvárosban, a mesés Alacatiban vásároltak maguknak egy-egy nyaralót. Ráadásul egymáshoz nagyon közel. Gyakorlatilag majdnem szomszédok lesznek, amikor ott vakációznak majd. A török sajtó azt is kiderítette, hogy ugyanannyit fizettek a mesés ingatlanokért. Az összeg pedig nem kevés, 35 millió török líra, ami nagyjából 400 millió magyar forintnak felel meg.

A dolog pikantériáját az adja, hogy ők ketten nem a legnagyobb békében váltak el egymástól, igaz, kifelé ezt mutatták. Csakhogy szinte biztos, hogy a számos sorozatból ismert Demet hűtlensége volt a szakításuk oka.

A szép színásznő azt nyilatkozta, szerinte senkinek sem törte össze a szívét. Utalva arra, bízik benne, hogy Oguzhan már nem haragszik rá. „Nem szabad fájdalommal a szívünkben élni. Mikor visszagondolok a múltbeli párkapcsolataimra, szerintem nem tettem senkivel olyan rosszat, ami mély nyomott hagyott volna benne. Nem szokásom senki szívét darabokra törni. De ha valaki mégis úgy érzi, attól bármikor bocsánatot kérnék” – nyilatkozta a 32 éves sorozatsztár.

Ugyanolyan nyaralót vásároltak maguknak, elég borsos áron

Ezekből a szavakból pedig az érződik ki, ha ő és Oguzhan véletlenül összefutnak majd Alacatiban, azért lesz miről elbeszélgetniük…

Scroll to Top