A ma 40 éves Melike Ipek Yalova nem is akart színésznő lenni

A Hazugságok börtönében Bügéje kisgyermekkorától kezdve politikai pályára készült, s ilyen irányú tanulmányokat is folytatott. Aztán nagyot fordult vele a világ.

Melikét mi, magyar nézők is jó néhány sorozatban láthattuk már. A Hazugságok börtönében előtt például a Remények földjében. De legelőször a világsikert aratott Szulejmánban élvezhettük a játékát. Ez volt egyébként a legelső telenovella, amiben szerepet kapott. Ráadásul mindjárt egy meghatározó karakter. A széria második évadában azt az Isabella hercegnőt keltette életre, aki bizony komoly érzelmeket váltott ki a szultánból. Ezzel pedig komoly zavart okozott a hárem életében, s nagy ellenlábasa lett Hürrem szultánának.

A Szulejmánban Halit Ergenccsel

A szép Melike akkor már 27 éves volt, vagyis nem kezdte korán a színésznői karrierjét. De – mint azt a bevezetőnkben is említettük – eredetileg politikusnak készült. Arról, hogy miért folytatott politikai tanulmányokat, s aztán később mennyire volt nehéz neki beilleszkednie a színészet világába egy hosszabb anyagot találnak a közelgő ünnep miatt kedden, azaz holnap megjelenő Telenovella magazinban.

Scroll to Top