Gabriela Spanic újra együtt Fernando Colungával

Sokan vártak egy ilyen vagy ehhez hasonló fotóra a Televisa stúdióiból. Ez ugyanis arra utalhat, hogy a legendás Paula és Paulina (La usurpadora) főszereplői újra egy sorozatot forgatnak.

Azonban ebből csak annyi igaz, hogy jelenleg Gaby Spanic is egy új telenovellát forgat Mexikóvárosban a Televisának, s pont ugyanez áll Fernando Colungára is. A szép színésznő a Vivir de Amor szereplőgárdáját erősíti. Ezt a sorozatot amúgy jelenleg még csak forgatják, a tévében csak pár hét múlva lesz látható. Fernando szériája az El maleficio, amelyben Marlene Favela a partnere viszont már fut a tévéképernyőkön.

Mivel jelenleg mindketten a Televisa San Angelben található stúdiókomplexumában dolgoznak minden hétköznap, nincs mit csodálkozni azon, hogy összefutottak. Bár, azt hozzá kell tegyük a Televisa ezen stúdiói olyan hatalmas területen helyezkednek el, hogy igazából olyanok, mint egy város a városban. Mindenesetre a fotó tanulsága szerint a kultikus sikersorozat egykori Carlos Danielje és Paula Brachója az év második munkanapján összetalálkoztak. A képet, ami, ha jobban megnézzük, igazából egy szelfi pedig a 26 évvel ezelőtt forgott telenovella Rodrigója, Marcelo Buquet lőtte. Ő jelenleg nem forgat semmit, valószínűleg egy közelgő munka miatti megbeszélés kapcsán járt aznap a Televisánál.

A fotót maguk a sztárok osztották meg a közösségi oldalaikon, s – mondanunk sem kell – villámgyorsan felkapták a mexikói lapok. Gaby nagyon aranyos szöveget mellékelt az általa is posztolt kép alá. Azt írta, igazán csodálatos volt a két egykori kollégájával találkozni, akiket mindig is nagyra tartott és csodált, s mindig meleg szívvel gondol vissza az együtt töltött időre.

Nem csoda, hogy Gabriela ennyire nagy becsben tartja az 1998-ban elkészített Paula és Paulinát, ugyanis a nézettségi adatokat tekintve mindmáig ez Mexikó legsikeresebb telenovellája, s nem mellesleg a világhírt is ez hozta el a számára.

Scroll to Top