Hans Sigl: Minden tiszteletem a rajongóké!

Nemrégiben Tirolban, a Hegyi doktor forgatási helyszínén járhattunk. Szinte az összes színésszel volt szerencsénk beszélgetni. A sorozat főszereplője nem csak velünk volt készséges, a rajongóival is mindig nagyon kedves.

Hans Sigl 2008 óta alakítja A hegyi doktor jószívű orvosát, s hiába telt el a kezdetek óta immár több mint tizenöt év, a mai napig örömmel bújik bele Dr. Martin Gruber bőrébe. Bár korábban az emberek gyakran megállították az utcán, hogy különféle egészségügyi tanácsokat kérjenek tőle, mint „szakembertől”, Hans elárulta nekünk, azt vette észre, hogy mindez valahogy lecsengett… „Most már nem kérdeznek tőlem ilyen dolgokat, inkább arról mesélnek, hogy mi történt egy rokonukkal vagy ismerősükkel. Például azt mondják nekem, hogy »Milyen jó, hogy találkozunk. Képzelje el, mi történt tavaly az unokatestvéremmel! Na, ugye, hogy ez milyen jó sztori lenne sorozatban? Nem?« Vagy azt ecsetelik, hogy: »A testvéremnek van egy nagyon érdekes története. Mennyire el tudnám képzelni a szériában« – nevetett fel Hans, majd hozzátette – Ezekről mind nagyon szívesen mesélnek, én pedig hálás vagyok, amiért ilyen kedvesek velem. Többek között ezért sem esik nehezemre, hogy időt szakítsak rájuk, ha odajönnek hozzám.”

„Ez a legkevesebb”

Hansszal egyébként nem csak véletlenül lehet összefutni, hiszen a sorozat rajongói az időről időre megrendezésre kerülő, úgynevezett fantagokon élőben is láthatják kedvenc szereplőiket. A színész azt mondja, kifejezetten szereti ezeket az eseményeket. „Mindig fantasztikus szokott lenni a hangulat. Volt, hogy négyezer ember jött el, és nem érdekelte őket, hogy három órát kell fagyoskodni és az esőben állni. Vagy éppen a tomboló hőségben vártak bennünket. Még ezt is bevállalták. Hihetetlen! Minden tiszteletem az övék – jelentette ki Hans – Nagyon hálás vagyok. Persze ez egyben hatalmas felelősséget jelent számunkra, hiszen a rajongók miattunk beülnek az autójukba vagy megveszik a vonatjegyet, sok-sok kilométert utaznak, kifizetik a szállást, csak, hogy találkozhassanak velünk. Szóval tényleg az a legkevesebb, hogy azt mondom nekik: Gyertek, csináljunk egy közös fotót!«”

Hansszal természetesen sokkal hosszabban beszélgettünk. A vele készült exkluzív interjú a ma megjelent Telenovella magazinban olvasható. Ebben a sármos színész – sok egyéb mellett – a házasságáról is mesél.

Scroll to Top