Furkan Andic a mai születésnapján adományokat gyűjt

A sármos török színész nem csak magára gondol a jeles napon.

Furkan ma, azaz április 4-én ünnepli a 34. születésnapját. A Meryem, s a Te vagy mindenhol sztárja azonban nem csak magára gondol e jeles napon, ugyanis a közösségi oldalán egy igazán nemes célra hívja fel a követőit figyelmét.

A Todev alapítványon keresztül támogatja az autista gyerekeket

„Sziasztok kedves családom és barátaim! Az április 2-a egy különleges nap, az autizmus világnapja. Mivel szinte egybeesik a mai születésnapommal szeretném felhívni a figyelmeteket arra, miként támogathatjátok az autista gyerekeket és fiatalokat. Úgy döntöttem, hogy a születésnapomon megosztom azokkal a gyerekekkel, akiket a Todev alapítvány támogat. A legjobb ajándék, amit kaphatok tőletek, ha adománnyal támogatjátok az autista gyermekeket” – olvasható Furkan Instagram oldalán.

Van aki az autója visszapillantó tükrére írt cetlin köszöntötte fel őt

A színész ezzel is igyekszik az autista gyerekeknek esélyt adni arra, hogy minőségibb életet tudjanak élni. Valamint reméli, tudatosságra, s segítségnyújtásra ösztönözni a követőit, s arra, hogy legyenek nyitottabbak a minket körülvevő világra.

Persze ezen kívül is ünnepel Furkan, a követőivel megosztotta azt is, az ismerősei miképp köszöntötték fel őt a születésnapján. 

Scroll to Top