Facundo Arana újévi üdvözlete

A nem is olyan régen hazánkba is ellátogató sorozatsztár azt kívánja a magyar barátainak, minden álmuk váljon valóra 2024-ben.

Engedjék meg, hogy egy kicsit személyes üzenetet is megosszak önökkel. Facundo Aranát van szerencsém azóta a barátomnak mondani, hogy bő egy éve itt járt nálunk, s részt vett az akkori Dancing with the Starsban. Tegnap Szilveszter alkalmából küldött egy mini videót, amiben sok minden jót kívánt nekem és a családomnak 2024-re. De mivel nem csak nekünk, hanem minden magyar barátjának szóltak a jókívánságai, s én tudom, hogy tényleg mindenkit a barátjának tekint, akik szeretik őt, ezért megkérdeztem, feltehetem-e a Telenovella honlapjára ezt a rövid, ám annál kedvesebb filmecskét.  Facundo természetesen igent mondott.

A videóban arról beszél, hogy minden jót kíván az összes magyar barátjának az új, 2024-es évre, s azt, hogy minden álmunk váljon valóra. Szavait azzal zárja, hogy az Isten áldása kísérjen mindenkit, s végezetül boldog új évet kíván Argentínából, ahol amúgy négy órával később ünnepelték csak az új esztendőt, mint nálunk.

Nagy Gergely Milán

Scroll to Top