Gaby Spanic Újévi üdvözlete a magyaroknak

A képen látható kutyus egy kicsit hallatja is a hangját a csatolt videón

A munkatársaink közül néhányan az év utolsó napjait a telenovellák koronázatlan királynőjének, Gabriela Spanicnak a társaságában töltötték. Gaby egy rövid kis videóüzenetben kívánt minden szépet és jót nekünk a 2024-es esztendőre.

Azt, hogy mi az apropója, hogy december legvégén Mexikóvárosban, Gabynál vendégeskedtünk, s hogy milyen projekt készül, most még nem árulhatjuk el. Mindenesetre örültünk nagyon a viszontlátásnak. Ő nem győzte hangsúlyozni, mennyire szeret Magyarországon lenni, s hogy hiányzott is neki, hogy 2023-ban nem járt Budapesten, hiszen az ezt megelőző három évben, ilyen vagy olyan módon, de részt vett a TV2-n látható Dancing with the Starsban.

Gaby jelenleg egy új Telenovellát forgat, amelynek hamarosan el is kezdődik a vetítése a Televisa legnézettebb adóján, a Las Estrellason. December 20-tól egészen január 2-ig azonban szünetelnek a munkálatok, hogy mindenki a családja és a szerettei körében tölthesse az ünnepeket. Gabriela sajnos összeszedett egy kis betegséget az utolsó munkanapokon, így pont karácsonykor nem érezte a legjobban magát, ám most már – mint ahogyan az alábbi kis filmecskén is látható – újra jól van. Így semmi akadálya annak, hogy szerdától ismét munkába álljon, s folytatódjanak az Amor para vivir felvételei.

Scroll to Top