Ezért nem lesz már gyereke Sebastian Rullinak

Sokan kérdezgetik a Gazdagság ára és más telenovellák sztárját arról, mikor veszi már feleségül a szerelmét, Angelique Boyert, s terveznek-e közös gyereket. Kiderült, ezekre a kérdésekre egyértelmű nem a válasz.

Sebastian 48 éves, párja, Angelique, aki legalább akkora sztár, mint ő, viszont még csak 35. A szép színésznő még sosem volt férjnél, ezzel szemben Sebastian már volt házas, s van egy 13 éves nagyfia is. Mivel ők ketten lassan már 10 éve alkotnak egy párt, jogosan vetődik fel a kérdés, nem tervezik-e, hogy szintet lépjen a kapcsolatuk. Abban egyetértenek, hogy nem kell papír a boldogsághoz, így biztosak lehetünk benne, hogy nem fognak oltár elé állni, ezt többször kijelentették már külön-külön és együtt is.

Gyerekkérdésben azonban nem volt ilyen egyértelmű a helyzet. Sebastian úgy vélekedett erről, mivel neki már van egy fia, a kedvesére bízza a döntést, ha Angelique szeretne egy babát, benne lenne a dologban, de ha nem, ő nem ragaszkodik hozzá. Nemrégiben Angelique is nyilatkozott, s ő egyértelművé tette, hogy nem szeretne anyává válni. „Több szempontot is figyelembe kell venni. Az egy dolog, hogy ha két ember szereti egymást, az az elvárás, hogy sokasodjanak – kezdte a színésznő – Ám ha körbenézünk a világban, azt látjuk, az emberiség legnagyobb problémája a túlnépesedés. Sokan vagyunk, s lassan tönkretesszük a bolygónkat. Én nem hiszem, hogy minden nőnek szülni kellene. Attól, hogy nem lesz gyermekem, nem érzem magam kevesebbnek, s igen, én kimondom, hogy nem szeretnék anya lenni.”

Scroll to Top