Éden Kendynek a csajozás csak másodlagos

Az Éden Hotel szereplője nem tagadja, hogy eddigi életében a focinak rendelt alá mindent. Egy időben az sem igazán foglalkoztatta, mennyire jön be a csajoknak.

„Ha őszinte akarok lenni, nem igazán foglalkoztam azzal, hogy valaki odavan értem vagy sem. Engem az edzések és a meccsek érdekeltek, pláne, ha nyertünk. Olyankor teljes extázisba kerültem” – nevetett fel Kendy, aki azt is elárulta, bár a labdarúgás az élete, a hivatása, olykor nem volt könnyű számára az a sok lemondás, amivel a futball jár.

„Nekem a foci az elsőszámú dolog. Ez az, amihez értek, és amiben azt gondolom, hogy jó vagyok. Mindig mérlegeltem, hogy hosszútávon mi éri meg és mi nem. Édesapám mondogatta folyton, hogy barátnőm lehet még ezer, de elképzelhető, hogy csak egy olyan lehetőség adódik a labdarúgásban, amit ki kell használni. Én próbáltam mindig eszerint cselekedni” – magyarázta Kendy, majd hozzátette, nem tagadja, volt, hogy néha nem a megfelelő döntést hozta meg, és inkább a bulit választotta ahelyett, hogy kipihente volna magát az edzésre. „Ám olyan, hogy egy csaj miatt kihagyjak egy tréninget vagy egy meccset, soha nem történt… Fiatalon tényleg nem egyszerű azt látni, hogy a barátok mennek jobbra-balra, partiznak, csavarognak, fesztiváloznak, én meg otthon ülök és várom, mikor lesz holnap reggel, hogy elinduljak edzésre. Igyekeztem nem arra gondolni, hogy a többiek most mit csinálhatnak” – osztotta meg velünk a 21 éves fiú, akivel egy hosszabb interjút olvashatnak a Telenovella magazin heti számában, ahol arról is beszél, hogy most éppen csapatot keres magának.

Scroll to Top