Afra Saracoglu: Seyran nem szerepel Az Aranyifjú új részében!

Törökországban komoly sokkot kaptak Az Aranyifjú rajongói, ugyanis Afra Saracoglu a StarTV közösségi oldalán bejelentette, Seyran nem lesz látható a sorozat legújabb részében.

Az Aranyifjú következő részének előzetese komoly riadalmat okozott Törökországban a rajongók körében. A StarTV az Instagram oldalára is kitette a kisfilmet, mely alá Afra Saracoglu a következő megjegyzést írta: „Úgy tűnik Seyran nem lesz látható ebben az epizódban.”

Egyből elkezdőtek a találgatások, talán Afra így jelenti be, hogy kiszállt a sorozatból.  Eddig inkább arról lehetett hallani, a készítők a Feritet alakító Mert Ramazan Demirtől válnának meg. De sosem lehet tudni, egyesek úgy gondolták, Afrának elege lett a torzsalkodásból és a huzavonából, s talán úgy döntött, ő lesz az, aki veszi a kalapját…

Szerencsére kiderült, a valóságban arról van szó, Afra egy kis vakációra utazott el Barcelonába, s az újévet is ott ünnepelte. Hogy ezt megtehesse kevesebb jelenetet írtak neki a forgatókönyvírók a mostanság adásba kerülő az új részekbe. Így fordulhatott elő az is, hogy a következő epizód előzeteséből Seyran teljesen kimaradt. Afra utóbb elnézést kért a kommentje miatt, s sajnálatát fejezte ki, hogy ebből egyesek olyan következtetéseket vontak le, hogy kiszál a sorozatból.

Ahhoz, hogy a rajongói megijedjenek amúgy az is hozzájárult, hogy Az Aranyifjúból múlt héten ismétlést sugárzott a StarTV, s csak január 12-én, azaz holnap folytatódik a történet. De Törökországban elég gyakori, hogy az új év elején egy kis szünetet tartanak a sorozattok vetítésében.

Scroll to Top