a …szomszéd tehene Lacija szerint a nőknek otthon van a helyük

Míg a sorozat Lacija úgy véli, a feleség feladata nem más, mint, hogy elvégezze a házimunkákat és a gyerekeket nevelje, a karaktert megformáló Csizmadia Gergely nem osztja ezt a nézetet…

Gergely elmesélte, hogy a színészet mellett évekkel ezelőtt volt egy kis kitérője, amikor műsorvezetőként is tevékenykedett. Azt mondja, nagyon boldognak érezte magát amiatt, hogy képernyőn lehet, közben viszont fogalma sem volt erről a szakmáról. „Rájöttem, hogy iszonyúan nehéz pálya ez. Hosszú esztendők kellenek hozzá, míg beletanul valaki. Fél évig csináltam, aztán abbamaradt a dolog. Nem voltam elég érett a feladathoz, nem igazán ment, de örülök, hogy kipróbálhattam magamat műsorvezetőként is, hiszen ezután visszatértem a színházhoz, és azt éreztem, jót tett ez a kitérő… Létrehoztam saját produkciókat, alternatív vonalon is mozogtam, játszottam Székesfehérváron, Budaörsön, Kecskeméten és még sorolhatnám” – magyarázta lelkesen …a szomszéd tehene szereplője.

„A nagyszülők örömmel besegítenek nekünk”

Gergely az RTL Klub sorozatában Lacit alakítja, aki azt vallja, hogy a nő helye otthon van, és az a dolga, hogy főzzön, mosson, takarítson, nevelje a gyerekeket, a férfi feladata pedig az, hogy eltartsa a családját. A színész azt mondja, ő ezt azért másképp látja. „Főleg úgy, hogy a feleségem, aki maszkmester, imádja a szakmáját. Hajlamos olyan munkatempóval dolgozni, mint ahogyan én. Ha forgatásra kell mennie, olyankor gyakran hajnali háromkor kel és este kilenckor végez – mesélte Gergely, akinek van egy gyönyörű kislánya – Nem tagadom, nehéz ilyenkor összeegyeztetni a munkát a családdal, de szerencsére mindig tudunk támaszkodni a nagyszülőkre, akik örömmel besegítenek nekünk.”

l.

Scroll to Top