Dobó Ágiék elköltöznek az országból?

A tél és a hideg sokaknak nem jó hír, azonban az egykori szépségkirálynő kimondottan örül neki. Dobó Ági ugyanis a számtalan teendője mellett már nem először szervez sítábort Ausztriába. Elárulta azt is, talán hosszabb időre is kint maradnak…

A kétgyermekes édesanya évek óta hódol ennek a csodás téli sportnak, és úgy gondolta, hogy rengeteg „sorstársa” szívesen csatlakozná hozzá, s csúszna a gyönyörű Alpokban – ha lenne erre módja, s valaki a lurkóira is felügyelne. „Nem hiszem, hogy egy anyukának magyarázni kellene, milyen is az, ha nyaralni, vagy éppen telelni szeretne, de nincsen bébiszittere. Nos, mi a sítáborainkban erre is megoldást biztosítunk, hiszen ez kezdőknek, haladóknak és nagycsaládosoknak is szól. Itt mindenki megatálja a számításait, és a maga szórakozását, legyen szó síelésről, snowboardozásról, szánkózásról, vagy éppen csak egy kellemes sétáról a hófödte hegyekben – árulta el Ági, aki férjével és két kisfiával minden évben többször is kiutaznak Ausztriába, ahova már szinte hazamennek, olyan sokszor jártak ott.

„A közösségi oldalainkon rengetegen érdeklődtek az iránt, hogyan társulhatnának hozzánk, mivel látták a képeket. Meggyőződésem, hogy egy gyereket minél korábban bevezetünk ebbe a csodás világba, és megmutatjuk neki ezeket a sportágakat, annál hamarabb és gyorsabban sajátítja el őket. Nem véletlenül tud minden osztrák szinte tökéletesen síelni, ők ugyanis sokszor tornaóra helyett sílécre pattannak, és már csúsznak is. Nekik ez kötelező tantárgy, s én ezt roppant praktikusnak tartom. Amúgy mi is kacérkodtunk már a gondolatattal, hogy mennyire hasznos lenne, ha hosszabb időt tölthetnénk a hegyekben, akár egy iskolaszezont, a kristálytiszta levegőn, mindennapos sportélménnyel” árulta el a gondos édesanya, aki azt sem tartja utolsó szempontnak, hogy a gyerekei ezáltal profi nyelvtudásra is szert tehetnének.

Scroll to Top