Csalók adják ki magukat Reha Özcannak!

Reha Özcan A három nővér Sadikjaként milliók szívébe lopta be magát világszerte. Nem csoda, hogy egyesek megpróbálnak visszaélni a nevével.

Reha hamarosan Dubaiba utazik, hogy az egyszemélyes musicalét ott adja elő, június 1-én. A Bir Garip Orhan Veli Musical címet viselő darab Orhan Veli verseit dolgozza fel. Már több mint 30 000-en látták ezt az előadást az elmúlt időszakban, amire méltán büszke az 58 éve színész.

Nem csoda hát, hogy a világszerte ismert és szeretett előadó nevét próbálják csalók felhasználni. Ugyanis Reha nem olyan régen felhívta a követői figyelmét arra, hogy ne higgyenek senkinek, ha az ő nevében jelentkeznek.

A „lányaival”

Kérlek titeket, hogy ne dőljetek be azoknak az embereknek, s intézményeknek, akik azt állítják, hogy tudtok nálam helyet foglalni színészi oktatásra. Ezek csalók, pénzt akarnak kiszedni tőletek, s engem használnak fel erre, természetesen a beleegyezésem nélkül. Az oldalamon minden hivatalos elérhetőségem fel van tüntetve, a máshonnan érkezett megkeresések hamisak” – írta az Instagram-oldalán A három nővér Sadikja.

Scroll to Top