Meryem Uzerli az új sorozatában 20 évvel fiatalabb fiút szeret

Kérdés, nálunk vetítik-e majd valahol a Szulejmán egykori Hürremének legújabb sorozatát.

Meryem a Szulejmán óta csendesebb életet él. Egy- egy filmes szerepet elvállat, illetve pár sorozatban is feltűnt, de egyik sem hozott neki túl nagy sikert. Most egy online platformra érkező sorozatban alakítja a főszereplőnőt.

A RU című minisorozat egészen pontosan május 24-én érkezik a török Gain streamingszolgáltató kínálatába. A szériát Urlában, Izmir tartomány egyik bájos halászfalujában forgatták.

Hürremként a Szulejmánban

A mindössze nyolc részből álló RU egy 38 éves nő, Reyan és egy 18 éves fiú, Uzer különleges szerelmi történetet mutatja be. Az Égei-tenger partvidéke remek helyszín a romantikus történethez, azonban már első pillantásra lehet tudni, hogy nem egy bájos nyári románc bontakozik ki a nézők szeme láttára, hiszen a nagy korkülönbség miatt rengeteg problémával kell a szerelmeseknek szembenézniük.

A RU szerelmespárja

Meryem mellet a sorozatban szerepet kapott még a Tiltott gyümölcsből jól ismert Sevval Sam, Hira Koyuncuglu, akit már Az Isztambuli mennyasszonyban is láthattunk, valamint Emre Karayel aki a TV2-n látható Testvérekben Yaman Soydan karakterét formálja meg.

Scroll to Top