Celil Nalcakannak nem lett igaza

A Testvérek Akifja úgy gondolta, a magyar labdarúgó válogatott jobban fog szerepel a labdarúgó-Európa-bajnokságon, mint a török. Tévedett, amit azért nem annyira bán.

Írtunk már róla, hogy pár hónappal a kontinensviadal előtt találkoztunk Celillel, s akkor a foci is szóba került köztünk. Ami nem nagy meglepetés, mivel a 46 éves színész imádja a labdarúgást, s él-hal az egyik isztambuli csapatért, a Besiktasért.

Emellett persze a török válogatottért is mindig szorít, ha játszanak. De nem sokkal az Eb előtt azt mondta nekünk, inkább a magyar nemzeti tizenegynek drukkol majd. Ugyanis szerinte a török válogatott mostanság nem olyan jó, a mieink eredményeit elnézve viszont mi sokra vihetjük az Európa-bajnokságon.

Nos, most már leszögezhetjük, hogy a Testvérek sztárjának jövendölése nem jött be. Mi ugyanis már a csoportkör végén búcsúztunk a tornától. A török válogatott viszont nem csak bejutott az egyenes kiesése szakaszba, ott is győzelmet arattak az esélyesebbnek vélt osztrákok ellen.

A törökök most már a legjobb nyolc között vannak, s szombaton az elődöntőbe jutásért mérkőznek meg a holland válogatottal.

Scroll to Top