Can Yaman így néz ki az új sorozatában, az El Turcóban

Hassan Balabanként az El Turcóban

Can Yaman tavaly forgatta le az El Turcót, aminek a jeleneteit túlnyomórészt Magyarországon vették fel.

Can rajongói már elég régóta várják, kiderüljön mikor kerül képernyőre az új sorozata, ám lehet, hogy erre még hónapokig nem kerül sor. Pedig ezt a sorozatot angolul forgatták le, hogy mihamarabb nemzetközileg is élérhető legyen.

Pár napja annyi előrelépés volt az El Turcóval kapcsolatban, hogy maga a színész osztotta meg az első hivatalos fotót az Instagram oldalán. Így már tudjuk, hogy néz ki Hasan Balaban janicsártiszt. Azonban Can posztjóból azt is ki lehetett érezni, már ő is feszült kicsit, hogy ilyen sokáig húzzák a sorozata premierjét. Ezzel együtt arra kérte a rajongóit, legyenek még türelemmel. előbb-utóbb csak befejeződnek az utómunkák.

Ráadásul az olasz Viola come il mare (Kék, mint a tenger) második évada is várat magára. Ebben a szériában Can Francesca Chillemi színésznő oldalán látható. Sajtóértesülések szerint április 24-én kellene indulnia a sorozatnak, de az olasz Mediaset programja sokszor változékony, mindig az aktuális nézettség alapján hozzák meg a döntést az új sorozatok kezdéséről, s még az is lehet, hogy csak ősszel folytatódik náluk a Viola come il mare.

Can a Viola come il marében

Azonban a rajongóit addig sem hagyja cserben Can. Amíg várnak a már leforgatott sorozataira, addig ő már a következő szerepére, a Sandokanra készül, amiről lelkesen oszt meg képeket közösségi oldalán. Látszik, hogy a 34 éves színész izgatottan készül az új szerepére. Még táncolni is tanul (Valószínűleg lesznek ilyen jelenetek a szériában.) Arról nem is beszélve, hogy komoly diétába kezdett, s sokat jár konditerembe is, hogy a teste megfelelő formában legyen a karakteréhez.

,

Scroll to Top