Su Burcu Yazgi Coskun ma ünnepli a 19. születésnapját

A Testvérekben Asiyét életre keltő színésznő lényegében a sorozatbéli karakterével együtt vált felnőtté.

Su Burcu Yazgi Coskun már nem tagja a Testvérek csapatának, de a TV2-n még jó ideig látható lesz Asyjeként. Ez a karakter a saját bevallása szerint is nagyon hozzánőt a szívéhez, amin nincs mit csodálkozni, hiszen három és fél éven keresztül alakította Asiyét.

Amikor a szériából az első részeket levetítették a török ATV-n, Su Burcu még csak 15 éves múlt. Gyerekszínészként bőven voltak már tapasztalatai, ám az alatt az idő alatt, amíg a Testvérekben szerepelt felnőtt nő és érett színésznő vált belőle.

Amikor pár hónappal ezelőtt a többiek elbúcsúztatták, azt hangoztatták, nagyon sok sikert kívánnak neki a pályán, de nem féltik őt, mert már ő az ország egyik legjobb színésznője.

Hamar kiderült, hogy Su Burcu nem véletlenül vált ki a Testvérek csapatából, s az is, hogy az új sorozata szintén az ATV-n lesz látható. Az új projekttel kapcsolatban egyes rajongói azonban azt a kritikát fogalmazták meg, hogy az partnere, Burak Deniz túl idős hozzá. A fiatal színésznőt azonban nem zavarja a köztük lévő 15 évnyi körkülönbség.

Tegyük hozzá, Su Burcu az utóbb időben mindet megtesz azért, hogy a koránál kicsit idősebbnek, érettebnek látszon. Ez pedig a cikkünkhöz mellékelt fotókon is látszik.

,

Scroll to Top