Burcu Biricik már számolja a napokat, hogy anyává váljon

A sikeres színésznő, aki az Aranykalitkában általa megformált Nalan karakterével vált Törökország, sőt, világszerte igazán ismertté, nemrég Görögországba utazott családjával, és a várandósságáról is nyilatkozott.

A most 34 éves színésznő még 2014-ben mondta ki a boldogító igent a reklámszakember Emre Yetkinnek. Néhány hónapja pedig kiderült, hogy nem véletlenül nem vállalt új szerepet az Aranykalitka tavalyi fináléja után. A török telenovellasztár ugyanis gyermeket vár, sőt, már az is kiderült, hogy egy kislánynak ad életet néhány hónap múlva. Nemrég nyilatkozott is a várandósságáról az újságíróknak, akik Isztambul egyik városrészében, Nisantasiban kapták mikrofonvégre, és a hogyléte felől érdeklődtek. „Abban az időszakban vagyok, amikor vissza kell vennem mindenből. Egy kicsit lelassítottam az életemet. Mostanában főként pihenek, és persze forgatókönyveket olvasok. Időnként meg szoktam látogatni a barátaimat is, vagy elmegyek a színházi darabjaikra” – magyarázta az Aranykalitka Nalanja.

A 6 hónapos terhes színésznő Görögországban pihent

Ezután a zsurnaliszták arról faggatták, hogy őt és Emrét hogyan érte a hír, amikor megtudták, kislányuk születik. „Azt mondják, hogy egy lány nagyon más, de majd meglátjuk. Emre mindenesetre nagyon boldog, mivel ő már akkor teljesen biztos volt benne, hogy lánya lesz, mielőtt még kiderült a baba neme. S lám, így is lett. Nekem is jót tett a terhesség, mivel ennek köszönhetően egy kicsit hátra kellett lépnem magamtól, és ez nagyon jót tett nekem” – nyilatkozta őszintén

Megnyitotta a nyári szezont

Burcu nemrég a családjával Görögországban nyaralt, és e kiruccanásáról több képet is posztolt, tehát valóban komolyan gondolta, hogy mostanában a pihenésre összpontosít. A megosztott fotókon pedig látni lehet a hat hónapos terhes színésznő gömbölyödő pocakját. „Megnyitottuk a nyári szezont” – írta a képek mellé Burcu. Elmondása szerint egyébként már számolja a napokat, hogy a kezében tarthassa a kislányát, aki állítólag valamikor idén júliusban fog megszületni.

Scroll to Top