A három nővér Deryája: Aki átver annak nincs bocsánat!

A TV2 népszerű sorozatában a legkisebb nővért játszó Melisa Berberoglu alapvetően jószívűnek tartja magát. De ha valaki átveri őt, akkor nagyon megváltozik.

Deryát igaz lázadónak tartja az őt életre keltő Melisa Berberoglu, aki hangsúlyozza, ő egyáltalán nem annyira bátor és szókimondó, mint a sorozatbéli karaktere. „Egyértelműen a szeretet nyelvét beszélem. Odafigyelek másokra. Különösen azokra, akik segítségre szorulnak” – jelentette ki magáról a 28 éves színésznő, de egyben azt is hozzátette, neki csak egyszer lehete eljátszani a bizalmát.

Melisa kifejtette, aki egyszer is átveri őt, annak nincs bocsánat. Ennek pedig egy igen egyszerű oka van: többé nem tud megbízni abban, aki elárulta, átverte őt. Legyen szó párkapcsolatról vagy mondjuk egy barátról vagy egy üzleti partnerről.

A szép színésznőről egy hosszabb anyagot találnak a holnap megjelenő Telenovella magazinban, melyben egyebek mellett arról is mesél, miért is tartja magát őrültnek, s mit adott neki az a közel három év, amit A három nővér forgatásával töltött.

Scroll to Top