Autóbalesetet szenvedett A három nővér Dönüse!

A Dönüst alakító Almila Ada éppen a sorozat forgatására tartott, amikor elvesztette az uralmat a kocsija felett, és a szalagkorlátnak csapódott az autópályán.

A három nővért a mesebeli szépségű Ayvalik városában forgatják, amit a színészek is imádnak, hiszen a nyugodt, tengerparti település teljesen más, mint a mozgalmas Isztambul. A városka nincs olyan messze, mint mondjuk a Remények földje vagy a Mavi szerelme forgatási helyszíne, de így is többórás autóútra található Isztambultól.

Almila csütörtök kora reggel indult el Ayvalikba, s az Isztambul közelében fekvő Gemlik kikötő- és üdülőváros külterületén autóbalesetet szenvedett. A nagy esőzések miatt elvesztette uralmát a kocsija felett, és nekiütközött az autópálya szalagkorlátjának, de nagy szerencséjére azt nem szakította át.

A baleset helyszínére kiérkező mentők azonnal kórházba szállították a fiatal színésznőt, aki, bár nagyon megijedt, komolyabb sérülések nélkül megúszta az esetet. Ám ennek ellenére 24 órás megfigyelésre bent tartották őt a kórházban, hogy kizárják, nem alakult-e ki esetleg nála belső vérzés vagy agyi ödéma a nagy erejű ütközés következtében.

A héten Almila már újra együtt forgathat a többiekkel

A hírről beszámoló portálok közül több helyen is hangsúlyozták, Almila elsősorban annak köszönheti, hogy könnyebb sérülésekkel átvészelte ezt a balesetet, hogy az előírásoknak megfelelően be volt kötve a biztonsági öve. Enélkül ugyanis komoly esélye lett volna annak, hogy a becsapódáskor kirepül az autó szélvédőjén.

Scroll to Top