Asiyét mégis kiírták a Testvérekből!

Bár a rajongókkal együtt reménykedtünk, hogy ez nem következik be, s úgy nézett ki, az Asiyét életre keltő Su Burcu Yazgi Coskun marad a Testvérek csapatával, szombat este óta már tudjuk: ő is távozott a színészgárdából!

A Telenovellában január 10-én írtunk arról, hogy információink szerint a fiatal színésznő nem hosszabbítja meg az abban a hónapban lejáró szerződését. Aztán úgy tűnt, a sorozatot gyártó cég vezetőinek mégiscsak sikerült őt maradásra bírni. Ám most már megváltoztathatatlan tény, hogy Su Burcu Yazgi Coskun elhagyta a csapatot. A szombaton Törökországban adásba került epizódban ugyanis véget ért Asiye története. Sajnos szomorú véget.

A rajongók nem értik…

A szokásunk az, hogy ilyenkor nem írjuk le, pontosan mi történt az egyes karakterekkel, hogy amikor később Magyarországon is adásba kerülnek az érintett részek, maradjon még izgalom. Jelenleg azonban nagyon nehéz megkerülni a történéseket, ugyanis Törökországban nagyon nagy a felháborodás. Ennek kapcsán a szerdán megjelenő Telenovella magazinban egy hosszú írást szentelünk annak, hogy a sorozat rajongói számonkérik a Testvérek forgatókönyvíróit és a gyártó céget. Nem értik ugyanis, miért van az, hogy minden egyes, a szériát elhagyó színész figuráját úgy vezetik ki a történetből, hogy ilyen vagy olyan módon meg kell halnia. Emiatt itt, a cikk alján rendhagyó módon már most megmutatjuk a szerdai lapszámunk címoldalát, amin látható, ki mindenki távozott úgy a Testvérekből, hogy a karaktere az életét vesztette.

Így köszönt el „saját magától”

A 18 éves színésznő a közösségi oldalán eképpen köszönt el az általa csaknem négy éven keresztül életre keltett karakterétől: „Sokat kaptam ettől a szereptől, sokat tanultam, az elmúlt években vele együtt nőtem fel. Igazán sok történetet tudnék mesélni az elmúlt időszakról, de igyekszem rövidre zárni. Nem szeretek búcsúzkodni. Köszönöm mindenkinek a sikeres közös munkát!”

Sajnos Asiye is úgy távozott, ahogy a többi karakter előtte

Ebből az üzenetből talán az érződik, hogy Su Burcu kiválása a sorozatból nem ment könnyen, s valószínűleg nem is sikerült a gyártó céggel problémamentesen lezárni a közös munkát. Ám amennyire nem voltak érzelmesek a 18 éves színésznő sorai, a kollégai annyira megható módon köszöntek el tőle. Erről holnap teszünk közzé egy összeállítást, itt az online felületünkön.

Scroll to Top