Arnira az Éden Hotel után talált rá az igaz szerelem!

A tévében ugyan csak nemrég ért véget az Éden Hotel, a szereplők a valóságban lassan már fél éve újra itthon élnek. Arni pedig ez idő alatt fülig szerelmes lett. Egy lányba, akinek a nevét titkolja, viszont rengeteget mesélt róla és a kapcsolatukról.

Arnira az Éden Hotelben végül nem talált rá a szerelem, de nem kellett sokat várnia arra, hogy a műsort követően a kinti életben megtalálja az igazit. Bár az is igaz, hogy a kedvesével már régebbről is merik egymást.

„Körülbelül egy évvel ezelőtt mutattak be minket egymásnak a barátok. Egyből megvolt az összhang, emlékszem, órákig beszélgettünk, és eztán is írogattunk egymásnak, de valahogy elmentünk a másik mellett – mesélte Arni – Miután véget ért az Éden Hotel, az instán ismét felvettük a kapcsolatot. Négy hónapon keresztül találkozgattunk, s közben még egy szájra puszit sem adtunk egymásnak! Decemberben aztán összejöttünk és azóta is együtt vagyunk.”

Életre szóló kapcsolat?

Arni azt mondja, olyan szerelmesek egymásba, hogy simán el tudja képzelni, hogy a kedvese az igazi a számára. A jóképű fiú bízik abban, hogy a barátnőjével fogja leélni az életét. „Bevallom, a kapcsolatunk elején sokat vitáztunk az Éden Hotel miatt. Hiszen mi már együtt voltunk, amikor a tévében épp vetítették a realityt. Ő nagyon érzelmes lány, és nehezen tudta félretenni, hogy a műsorban azt látta, a barátja ezt és azt is fűzi” – árulta el Arni, majd hozzátette, a párja egy idő után nem is akarta nyomon követni a Éden adásait, ő pedig megértette, és nem tagadja, örült is ennek, mert nem akart több feszültséget. „Emellett nem szerettem volna, hogy ez alapján rakja össze rólam a képet, milyen is vagyok.”

Arni sokáig Szanival alkotott egy párt a műsorban

Mindenki őt akarta

A jóképű srác elárulta, nem számított arra, hogy ekkora sikere lesz az Éden Hotelben. A műsor fiú győztese azt mondja, komoly visszaigazolás volt a számára, hogy huszonöt emberből huszonhárommal egyből megtalálta a közös hangot, és, hogy szerették is. A lányok pedig egyenesen odavoltak érte! „Külsőleg az ember kap kint is visszajelzéseket, de azért meglepődtem, hogy bejött tizenkét csaj, és én ebből tizenegynek tetszettem. Olyan volt egy kicsit, mintha bent lennék egy helyen, és egymás után küldik be nekem a lányokat, hogy tessék, itt vannak, bármi lehet köztetek, vidd végig valamelyikkel a játékot” – mesélte mosolyogva Arni, aki szívesen maradna a média világában. „Már kiskoromban is néztem az Éden Hotelt és azt mondtam, hogy nekem egy ilyen műsorban szerepelnem kell! Meg is volt szerintem hozzá mindenem, ami kellett, a személyiségem, a külsőm…”

Arni nagyon örült, hogy bekerült a realitybe, és jól érezte magát a forgatáson is. Azt mondja, nem zavarták a kamerák, a riportszobás beszélgetések alatt pedig sokat fejlődött, gyorsan le tudta vetkőzni az izgulást, és a gátlást e téren.

Adrival mindent vittek

A győztesek, azaz Adri és Arni

Az Éden Hotel győztes párosa Adri és Arni lett. A fiú azt mondja, a műsorbeli párja nem volt 100%-osan az esete, ám azt érezte, hogy ő más, mint a többi lány. „Mielőtt Balázs kiesett, én már akkor is sokszor odamentem hozzá, őszintén közeledtem felé, igyekeztem segíteni neki, de nem gondolkoztam abban, hogy mi egy pár legyünk, hiszen nekem akkor még nagyon biztosnak tűnt a kapcsolatom Szanival. Adri, mint nő persze érdekelt, és miután Balázs távozott az Éden Hotelből, tudtam, hogy mi ketten még közelebb kerülünk majd egymáshoz.”

Mindez pedig olyannyira jól sikerült, hogy a fiatalok vitték el a pálmát, vagyis a húszmilliós nyereményt a reality végén. Ugyan Adri és Arni megpróbálták a műsort követően, de nem szökkent szárba a kapcsolatuk, így külön utakon folytatták tovább. Míg Adri szingli és az is akar maradni, Arni immáron boldog kedvese oldalán.

A szerdán megjelenő Telenovella magazinban a győztesekkel, azaz Arnival és Adrival olvashatnak egy közös interjút, amelyben arról az időszakról is mesélnek, amikor a hazatérésük után adtak egy esélyt a kapcsolatuknak.

Scroll to Top