A Suzant alakító Ahu Yagtu is távozott a Testvérekből!

A Testvérek Törökországban mostanság nem csak a fordulatos cselekményszálaival tartja lázban a közönségét. Egymás után hagyják ott a csapatot a meghatározó karaktereket játszó színészek…

Törökországban most a Testvérek negyedi évadát sugározza az ATV. Csak pár résszel ezelőtt tudták meg a nézők, hogy Fadik Sevin Atasoy – aki Sengül szerepében volt látható az első epizód óta – egészségügyi okokra hivatkozva kilépett a sorozatból. Most a legutóbbi Törökországban levetített epizódból pedig fény derült arra, hogy Ahu Yagtu is otthagyta a Testvéreket.

Tehát a negyedik évad közben Suzan karakterét is kiírták a sorozatból. Mivel mindkét színésznő az első évad óta fontos szerepet töltött be a Testvérekben, ezért a rajongók nagyon szomorúak, hogy nélkülük folytatódik a sorozat. Azonban az még nagyobb felháborodást váltott ki a körükben, hogy a forgatókönyvírók minden karaktert ugyanazon a módon vezetnek ki a történetből.

A sorozatot gyártó cég, arra hivatkozik, hogy a drámai fordulatok viszik előre a cselekményt, s amikor az egyes színészek kiszállnak, akkor más szereplőre kell nagyobb hangsúlyt fektetni. És ehhez bizony szükség van tragikus eseményekre.

Így búcsúzott el

Ahu Yagtu a közösségi oldalán búcsúzott Suzan karakterétől: „Szeretném megköszönni a Testvérek csapatának, a második családomnak az elmúlt éveket. Egy csodás utat jártunk be együtt. Szeretlek titeket! Köszönöm a nézőknek a sok szeretetet, s azt, hogy ilyen rég óta követik figyelemmel a sorozatunkat! Kihívásokkal teli időszak ért most véget a számomra, de úgy érzem, olyan munkát adtam ki a kezeim közül, amire mindig büszke lehetek majd.”

Akif és Suzan a sorozatban

A 45 éves színésznő kollégái sok sikert kívántak neki a továbbiakban, s mindenki úgy nyilatkozott, hogy hiányozni fog a csapatból.

Ahu biztosan nem fog unatkozni ezután sem, hiszen a színészet mellett aktívan modellkedik, valamint van egy saját vintage butikja, s stílustanácsadással is foglalkozik. Azt egyelőre még nem tudni, miért írták ki az általa életre keltett Suzant a történetből. A többség azt valószínűsíti, mindez Ahu kérésére történt, azaz, ő döntött úgy, hogy kilép a Testvérekből.

Arról, hogy mikor folytatódik a Testvérek a TV2-n, itt írtunk részletesebben:

https://telenovella.hu/ezert-kell-szunetelnie-az-aranyifjunak-es-a-testvereknek-a-tv2-n/

Scroll to Top