Fernando Colunga és Marlene Favela esküvői csókja

A telenovellák koronázatlan királya jelenleg az El maleficio című sorozatban játszik együtt a szintén sok szériából ismert Marlene Favelával. A történetben pedig a karaktereik nemrégiben összeházasodtak.

Sokan várták már, hogy a képernyőn láthassák Enrique (Fernando Colunga) és Beatriz (Marlene Favela) házasság ceremóniáját. Ez annak ellenére igaz, hogy a két telenovellasztár sorozata nem hozza azt a nézettséget, amit a gyártó, a mexikói Televisa elvárt tőle. És bizony még nagyon finoman fogalmazunk. Az El malaficio a Televisa legnépszerűbb tévécsatornáján, a Las Estrellason kerül vetítésre minden hétköznap, elvileg a legnézettebb, este 9 órakor kezdődő műsorsávban. Ám az a program is nagyobb közönséget ültet a képernyők elé, amit előtte sugároznak, s az is, ami utána megy,

A világ legnagyobb sorozatgyártója mindent megtesz annak érdekében, hogy népszerűbbé tegyék a történetet. Az egyik ilyen a grandiózus esküvői jelenetnek a leforgatása volt, s ami kétségtelenül lenyűgözte a nézőket. Akik azonban ezzel együtt is megosztottak az El maleficióval kapcsolatban. Azok, akik kitartanak a telenovella mellett azt mondják, a cselekmény izgalmas és fordulatos, nem lehet a történeseket előre kiszámítani. Ez pedig azért is nagy dolog, mert a sorozat egy korábbi, 1983-as telenovella adaptációja. Igaz a mostani producer, Jose Alberto Castro már a kezdetekkor lenyilatkozta, el fognak térni az eredeti sztoritól. Pont azért, hogy a nézők ne találhassák ki előre, mi történik majd.

Ez a nap boldog, ám a sorozatban bonyolult a főhősök kapcsolata

Akik nem nézik, vagyis csak az elején nézték az el maleficiót leginkább azt róják fel hibájaként, hogy nagyon gyengék, sokszor már-már nevetségesek a speciális effektek. A sorozat ugye az okkultizmus, s a boszorkányság témakörét járja körül, s emiatt van szükség olykor különleges látványelemekre, amiket ezek szerint nem a legrutinosabban valósítanak meg a Televisánál. Fernando és Marlene esküvői jeleneteinél szerencsére nem kellett semmi ilyesmit használniuk.  

Marlene Beatrizként csodaszép menyasszony

Scroll to Top