Melis Sezen nagyon furcsa szülinapi ajándékot kapott

A Gülcemal főhősnőjét a párja lepte meg egy olyan tesztelőcsomaggal, amely segítségével a vérből vett minta alapján megállapítható, ki milyen származású…

A sorozat Devája január legelején töltötte be a 27. életévét. Ennek apropójából a párja rengeteg meglepetéssel készült, s több ajándékot is kapott tőle. Ezek közül az egyik viszont kifejezetten furcsa volt. Ezt maga a színésznő osztotta meg a követőivel. Egy olyan DNS-tesztelő csomagot kapott, aminek az a lényege, hogy egy kevés vérből meg lehet állapítani, ki milyen származású.

Ki lehet deríteni, ki hány százalékban török, vannak-e a felmenői között mondjuk albán, görög vagy éppen iráni bevándorlók, és még sorolhatnánk. Melis egy picit elcsodálkozott ezen a szülinapi meglepetésén, de sok ideje nem volt ezzel foglalkozni, mert a szerelme, Atilla rengeteg mindennel készült a számára, Többek között elrepültek Dubajba, hogy ne a hidegben kelljen ünnepelniük. Persze ez a férfinek nem jelentett gondot, ugyanis dúsgazdag üzletember.

Sokan azt gondolják, Melis leginkább a pénze miatt van együtt a nála amúgy 15 évvel idősebb Atillával. Erről és a kapcsolatuk részleteiről a ma megjelent Telenovella magazinban olvashatnak.

Scroll to Top