A Next Top Model Gabija imád anyuka lenni, de…

A Next Top Model Hungary gyönyörű versenyzője azt mondja, a világ legcsodásabb dolga, hogy életet adott a kislányának, és noha imád az anyukája lenni, azért nem mindig könnyű a szülői lét…

Gabi Angliában él a családjával, és van egy csodaszép kislánya, ám a Next Top Model Hungary miatt egy kis időre hátrahagyta a szeretteit, és hazautazott Magyarországra, hogy a versenyben bizonyíthasson.

A gyönyörű édesanya elárulta nekünk, hogy ő modellként sem tartott a várandósságtól és attól, hogy a teste esetleg megváltozik majd, mert nagyon szeretett volna már egy kisbabát. Amikor huszonhat évesen teherbe esett, eszébe sem jutott, hogy megnyúlhat a bőre, vagy hogy narancsbőrös lesz. „Úgy voltam vele, bármit megadnék azért, hogy gyermekem szülessen. Szerencsés vagyok ebből a szempontból, mert nem lett semmiféle testi elváltozásom, de ha lett is volna, azt sem bánnám. Életet adtam a kislányomnak, ami a világ legcsodálatosabb dolga” – mesélte lelkesen Gabi, aki bár imád édesanya lenni, nem tagadja, voltak és vannak bőven nehézségek a szülői létben.

„Amikor a kisbabámmal várandós lettem, épp a pszichológiai tanulmányaimat végeztem, ám nem adtam fel az egyetemet, hanem továbbra is bejártam a suliba, és azután is, hogy világra jött a lányom. Sikerült végigcsinálnom, de ehhez kellett a kedvesem, aki mindenben mellettem állt. Egyébként az anyaság a mai napig nem könnyű, hiszen az ember olykor feszült, fáradt, rossz napja van, beteg, vagy a gyerek beteg, és nem alszunk. Sok faktor nehezíti meg a mindennapokat. Összeteszem a két kezemet, hogy ilyen párom van!”

Gabi azt is hozzátette, hogy minden pillanatát élvezte a terhességének. Ötvenhárom kilóval indult, hetvenöttel szült, és noha mindene bevizesedett, egyáltalán nem bánta, annyira boldog volt, hogy anyuka lesz. „Egyébként szerintem most nem is lehet megmondani rólam, hogy gyerekem van”– nevetett fel.

Scroll to Top