Íme Celil Nalcakan megható üzenete az édesanyjának

Törökországban – számos európai országgal együtt – május második vasárnapján ünneplik az édesanyákat. Idén ez a mai napra, május 12-re esik.

A Testvérekben Akifot alakító Celil már korán reggel kitett egy rövid posztot az Instagram oldalára, amelyben felköszöntötte az édesanyját. De rá jellemző módon minden anyukáról ejtett egy szót, s azokra is gondolt, akik már nem lehetnek a gyermekeikkel. A következőket írta:

„Először is sok boldogságot az én drága édesanyámnak. Mellette pedig kézcsókomat küldöm minden anyának a világon. És arra kérek mindenkit, hogy ezen a csodálatos ünnepen ne feledkezzünk meg azokról az anyukákról, akik már az égből figyelik a gyermekeiket.” – fejtette ki a színész, aki még azt is megosztotta a követőivel, osztozik azoknak a bánatában, akik sajnos már nem tudják felköszönteni az édesanyjukat.

Celil kiskorában az anyukájával

Celil egy régi fekete-fehér fotót is posztolt, amin gyermekkorában az anyukájával látható. Azt, hogy a szülei a mai napig mennyire fontosak neki, akkor is elmondta, amikor nem is olyan régen Isztambulban beszélgethettünk vele a Testvérek forgatásán. Kifejtette, csak szuperlatívuszokban tud beszélni a sorozatról, a kollégáiról és a stábról. Ő egyetlen egy negatív vonatkozását látja annak, hogy immáron negyedik éve forgatják a sikerszériát. Azt, hogy azóta sokkal kevesebb időt tud a családjával, az anyukájával és az apukájával tölteni annál, mint szeretné.

De abban biztosak vagyunk, hogy Celil – aki az életben teljesen más, mint Akif a sorozatban – a mai napon nem csak az Instagramon, hanem személyesen is felköszönti az édesanyját.

Scroll to Top