A Bridgerton család: A rajongók dühösek Francesca leszbikus szála miatt

Julia Quinn, A Bridgerton család-könyvek szerzője nemrég megvédte a sorozatverzió alkotóinak döntését, miszerint Francesca egy queer szerelmi történetet kapott.

Annak ellenére, hogy a rajongókban némi visszatetszést váltott ki az eredeti könyvektől való eltérés, Quinn elmondta, hogy bízik a sorozatot készítő Shonda Rhimesék elképzelésében a Bridgerton világáról. A 3. évadban a rajongók végignézhették, ahogy Francesca (Hannah Dodd) viszonyba kezd John Stirlinggel (Victor Alli). Azonban annak ellenére, hogy mindketten beleegyeztek a házasságba, az évad végén utaltak arra, hogy Francesca sokkal inkább John unokatestvére, Michaela Stirling (Masali Baduza) után vágyakozik. Miközben az eredeti regényben Francesca John férfi unokatestvérébe, Michaelbe szeret bele.

Két lezárást kapunk

A szerző Julia Quinnt nem zavarja, ha megváltoztatják a karakterei nemét

Julia Quinn az Instagramhoz fordult, hogy kifejezze, miért támogatja ennek az új queer szerelmi történetnek a beillesztését. „Sok Bridgerton-rajongó fejezte ki meglepetését, és néhányan a csalódottságukat a 3. évad végén bekövetkezett csavar miatt. Bárki, aki látott velem interjút az elmúlt négy évből, tudja, mélyen elkötelezett vagyok amellett, hogy A Bridgerton család világa egyre sokszínűbb és befogadóbb legyen, ahogy a történetek a könyvből a képernyőre kerülnek” – írta Julia az Instagramon, és hozzátette, meg van győződve arról, hogy Francesca szála lesz a sorozat „legérzelmesebb és legszívszorítóbb” része.

Emellett arra kérte a rajongókat, hogy adjanak neki és Shonda Rhimes csapatának egy kis bizalmat, ahogy haladnak előre a történetben. „Úgy gondolom, hogy a végén két történetet kapunk majd, egyet a lapokon és egyet a képernyőkön, de mindkettő gyönyörű és megható lesz” – magyarázta Quinn.

Scroll to Top