Zsombi a Survivörnek köszönheti a szerelmét

Új emberként tért vissza a szigetről

Ugyan nem Zsombi nyerte meg a túlélőshowt, azt mondja, csak jót kapott a Survivörtől. Olyan szabadnak érezte magát, mint még soha, új emberré vált a verseny során és még a szerelem is rátalált.

Ha egyetlen szóval kellene jellemeznie az idei esztendejét, Zsombi egyből rávágná, hogy felszabadító. A Survivor játékosa úgy érzi, hogy 2023-ban új emberré vált, s ebben a túlélőshow is nagy szerepet játszott. Bár a fiú örül, hogy bevállalta és részt vett a műsorban, nevetve hozzátette, nem hiszi, hogy megismételné a dolgot, hiszen iszonyúan megterhelőnek bizonyult az egész. „Be voltunk zárva erre a szigetre, ahol kemény kihívások, feladatok vártak ránk, ám valahogy mégis szabadnak éreztem magamat. Nyilván a mai világhoz képest egyfajta visszafejlődést jelentett ez az életmód, de bevallom, kicsit sem hiányzott például az, hogy egész nap a telefon előtt üljek, és a készüléket nyomkodjam. Jó volt kiszakadni a mindennapokból, egy ilyen csodás helyen lenni, és az is boldoggá tett, hogy lezártam egy korábbi, toxikus párkapcsolatot”– mesélte Zsombi, aki elárulta, hogy a Survivor előtt együtt volt egy lánnyal, akivel ugyan szerették egymást, és próbálkoztak is, ám nem jártak sikerrel. „Éreztem, hogy nem fog menni a dolog, ám halogattuk a szakítást. Ám, miután véget értek köztünk a dolgok, sokkal jobban éreztem magamat még úgy is, hogy nem volt barátnőm… Csak most…”

„Igazi hősszerelmes tudok lenni”

Zsombi egész sokáig maradt játékban

Zsombit tehát újra eltalálta Ámor nyila, és a fiú azt is elmesélte, hogyan jött az életébe ez a friss szerelem. „Régóta ismerem a lányt, de valahol azt mondhatom, hogy a Survivornek köszönhetem, a műsor hozott minket össze. Amikor ugyanis a tévében bemutatták az első részt, szerveztem egy Survivor-vetítős partit, ahová meghívtam a barátaimat és őt is. Ott, akkor kerültünk közelebb egymáshoz, de csak most nemrég jöttünk össze. Olyan egyébként, mintha ezer éve ismernénk egymást”– magyarázta Zsombi, aki hisz abban, hogy lehet barátságból szerelem, és fordítva is. „Igazi hősszerelmes tudok lenni, aki még akkor is harcol a kedveséért, és nem akarja feladni, ha már minden összeomlott körülötte. Ez néha rossz, néha meg jó. Ám, ha megtalálom a megfelelő embert, akkor tök jó, hogy ennyire tudok érte küzdeni. Az az igazság, hogy szeretek szeretni.”

Amit megbánt…

A fiú arról is mesélt, hogy két dolgot is megbánt, amit a Survivorben tett. Az egyik az, hogy nem Nórára, hanem Wendyre szavazott, mert szerinte Nórát le tudta volna győzni a párbajban, a másik pedig, hogy mivel mérges volt Zsomborra, ezért a legvégén Vikire tette a voksát. „Így, hogy az ember kívülről nézi a dolgokat, jobban megérti Zsombor játékát, aki amúgy végig kiállt mellettem, és soha nem akart rosszat nekem… Nem ezen múlott, hogy végül Viki nyert, de akkor is bánom, hogy nem neki adtam a szavazatomat” – mondta el Zsombi, aki nagyon örül annak, hogy Zsomborral sikerült mindent megbeszélnie, és jó barátok maradtak…


Scroll to Top