Yigit Kocak és Lizge Cömert meghódították Amerikát

Miamiban egy nagyszabású gálaesten díjazták a Testvéreket. Az elismerést a sorozat Süsenje és Ömerje vette át.

Hihetetlen szám, de a Testvéreket immáron több mint 90 országban vetítik, s a népszerűsége egyáltalán nem csökkent az évadok során. Így nincs mit csodálkozni azon, hogy hamarosan az USA-ban is látható lesz a sorozat. Latin-Amerikában pedig már nagyjából tíz éve nagy népszerűségnek örvendenek a török szériák. Ennek az évfordulónak a megünneplésére január 22-én Miamiban egy nagyszabású gálaestet rendeztek, amelyre A Testvérek Süsenje, Lizge Cömert és Ömerje, Yigit Kocak is meghívást kaptak. Sőt, díjat is vehettek át.

A rendezvény a Török Drámák Gálaestjét nevet kapta, s azon apropóbál lett Miami a helyszín, mert Florida ezen részén nagyszámú spanyol anyanyelvű amerikai él, s mint kiderült, a török sorozatoknak az otthoniak után Latin-Amerikában van a legnagyobb számú rajongótáboruk. Az egyik legnépszerűbb sorozat mostanság pedig a Testvérek. Sőt, ez a történet a legkedveltebb, s ezt már egy kis szobrocska is tanúsítja. Ugyanis a széria a gálaesten elnyerte a legnépszerűbb futó sorozat díját. Lizge és Yigit az elismerés átvételekor megköszönték a nézők szeretetét, s hálájukat fejezték ki, hogy részt vehettek ezen az eseményen. Azonban nem csak a sorozat, hanem a produkció gyártói és a disztribúciós részleg is kapott az est folyamán egy díjat, azért, mert rekordmennyiségű országba sikerült értékesíteniük a Testvéreket, s emellett világszinten kiemelkedő nézettséget értek el.

Yigit és Lizge a gálaestre tartva Miamiban

Mások is örülhettek

A nálunk is népszerű Neslihan Atagül (Végtelen szerelem, A nagykövet lánya), s a férje, Kadir Dogulu (A szultána, A szerelem receptje) szintén a meghívottak között voltak. Főleg amiatt, mert az új közös sorozatuk, a Gecenin Ucunda (Az éjszaka végén) is nagy közszeretetnek örvend, s Latin-Amerikában a korábbi telenovelláik többször is nézettségi csúcsokat döntögettek. Így az este folyamán Neslihan átvehette a Török Drámák Királynőjének járó szobrocskát.

A díj átvételekor

Yigit Kocak s Lizge Cömert a gála után még egy nívós filmvásáron, a Content Americason is részt vesznek Miamiban, ami szintén egy fontos filmes-sorozatos rendezvény a régióban.

Scroll to Top