Világsztárok csatlakoztak Can Yaman új sorozatához!

A nagysikerű Sandokan sorozat remake-jét április 22-én kezdték el forgatni Róma külvárosában. A széria a vártnál is izgalmasabbnak ígérkezik, már csak azért is, mert bejelentették, kik csatlakoznak Can Yamanhoz.

Az egyik legsikeresebb amerikai sorozat, a Gossip Girl – A pletykafészek egyik főszereplőjét, Chuck Basst megszemélyesítő Ed Westwick is látható lesz az új Sandokanban. Emellett a Múmia trilógia egyik meghatározó színésze, John Hannah, s egy feltörekvő brit színésznő, Alanah Bloor is része lesz a szereplőgárdának.

Az alkotók azt mondják, a történet nem tér el sokban az eredeti sorozattól. Sandokan, a maláji tigris és maréknyi csapata ebben a változatban is összecsap a gyarmatosító brit birodalom katonáival a délkelet-ázsiai vizeken.

Mint az köztudott, magát Sandokánt sokak kedvenc török színésze, Can Yaman kelti életre. A népért küzdő kalózvezér beleszeret egy brit konzul lányába, Marianne-be (őt kelti életre Alanah Bloor).

A negatív főszereplő a történetben az Ed Westwick által megformált Lord James Brooke, a „fehér rádzsa”, akit kettős cél vezérel. Egyfelől, hogy elfogja vagy megölje Sandokánt, s hogy elnyerje Marianne kezét, szívét (őt Ed Westwick fogja alakítani).

Nemzetközi lett a szereplőgárda

A sorozat nem csak izgalmakat ígér, a nézőket csodás tájakra kalauzolja majd el. Mint írtuk, a történetet Róma mellett kezdték el forgatni, de később Toszkánába, majd Calabriába is elköltözik a stáb. Jónéhány jelenetet pedig a Réunion-szigeteken, s az ottani vizeken rögzítenek, hiszen mégiscsak egy kalózvezér a főszereplő.

Scroll to Top