Végre elkezdődik Can Yamannal a Sandokan forgatása

Bár még nem forognak a kamerák, már jó ideje hatalmas nemzetköz érdeklődés kíséri Can Yaman legújabb projektjét, a Sandokant.

Három évvel azután, hogy a produkciós iroda bejelentette a sorozatot, idén április végén állítólag ténylegesen elindul a Sandokan forgatása. Olaszország déli részén – úgymond a csizma orrában – Calabriában, Lamezia Terme városában, annak is egy ipari negyedében alakították ki a forgatási helyszínt. A régió s az olasz nemzeti filmintézet is támogatta a díszlet felépítését, hiszen fel kell húzniuk egy teljes várost, Labuant, ami a történet egyik fő helyszínéül szolgál, s ami az egykori brit gyarmatbirodalom része volt.

A fizikuma abszolút megvan hozzá, hogy tökéletes Sandokan legyen

„A Sandokan egy fantasztikus sorozat lesz, amely a nézőket álmodozásra invitálja, elrepíti őket egy távoli világba, s reményeink szerint a család minden tagját a képernyők elé ültetni majd” – ekképpen nyilatkozott a Lux Vide produkciós iroda vezérigazgatója a szériáról, aminek az egyik nagy vonzerejét nyilván az adja, hogy az ikonikus karakter, Sandokan, a maláji tigris bőrébe ezúttal az a Can Yaman bújik, aki már Olaszországban is több sorozatban bizonyított (Angela nővér nyomoz, Viola come il mare), de persze a török sorozatai által szerzett világhírnevet. A sármos sztár, mint elmondta, nagyon várja már, hogy végre forogni kezdjenek a kamerák.

A rajongók már most számtalan kollázson hasonlítják össze Cant és Kabir Bedit

Az eredeti Sandokan szintén Olaszországban készült el még 1976-ban, Kabir Bedi főszereplésével. A sorozatot nálunk, Magyarországon is vetítették a 80’-as évek elején. De a világ számos pontján sikert aratott. Nagyon megérett már arra, hogy újra filmre vigyék a történetet.

.

Scroll to Top