Újra összejöttek A Bridgerton család sztárjai

Annak ellenére, hogy Regé-Jean Page az 1. évad után otthagyta A Bridgerton család szereplőgárdáját, úgy tűnik, még mindig közel áll a sorozat egy másik sztárjához, Jonathan Bailey-hez…

Márciusban az idei Oscar-ceremónia előpartiján készült egy fotó, amin Regé-Jean Pagee egy hatalmas mosolllyal az arcán látható Jonathan Bailey oldalán a rendezvénynek helyet adó Sunset Tower Hotelben.

Mindketten játszották már A Bridgerton család főszereplőjét: Page az első évadban Hastings merengő hercegeként indította útjára a sorozatot a Daphne Bridgertont alakító Phoebe Dynevorral közös románcával. És bár sokan attól tartottak, hogy Lord Anthony Bridgerton nem tudja majd betölteni a Simon Bassett által hagyott űrt, végül az őt játszó Jonathan Bailey és az újonc Simone Ashley (Kate Sharmaként) mindenkire rácáfoltak.

Kilépett a csevegésből is

Page azonban úgy döntött, hogy az első évad után elhagyja a sorozatot a rajongók nagy felháborodására, illetve a sorozat kreátora, Shonda Rhimes megdöbbenésére. A színész ráadásul azt is elárulta, hogy „tisztelettel kilépett” a stáb WhatsApp-csoportos csevegőjéből is. „Nem akartam őket kellemetlen helyzetbe hozni, hogy ki kelljen rúgniuk” – mondta egy interjúban, hozzátéve: „Az univerzum kitágult. Szóval én már nem vagyok benne.”

Page-dzsel ellentétben azonban Jonathan Bailey marad a harmadik évadra is, bár ezúttal Anthony és Kate története a háttérbe szorul, mivel Colin Bridgerton (Luke Newton) és Penelope Featherington (Nicola Coughan) kapcsolatára helyezik a hangsúlyt, akiknek a közeli barátsága alakul át szerelemmé. Az Oscar-bulin azonban Page és Bailey nagyon megörültek egymásnak, épp ezért készült róluk ez a fotó is, a rajongók pedig tűkön ülve várják a sorozat május 16-i visszatérését, ekkor kerül fel ugyanis a 3. évad a Netflix kínálatába.

Scroll to Top