Új török sorozat érkezik a TV2-re, A három nővér

Az új év új török telenovellával indul. A három nővér (Üz Kiz Kardes) egészen pontosan január 2-től látható a TV2 délutáni műsorsávjában, 16:50-es kezdési időponttal. És ez érinti Az Aranyifjú sugárzását is…

A Három nővér egyelőre félórás epizódokkal kerül képernyőre, viszont ennek következtében Az Aranyifjú nem a most még megszokott időpontban, 16:45-kor kezdődik majd 2024. január 2-től, hanem 17:20-kor, s ebből is csak bő félórás epizódok lesznek láthatóak.

Az új török szériával egyébként megint csak biztosra mennek a TV2-nél, jelenleg Törökországban már a harmadik évad fut belőle a Kanal D-n, a nézettsége pedig töretlenül magas, ami ennyi folytatás után meglehetősen ritka, hiszen arrafelé igen erős a konkurenciaharc tévés fronton. A történet középpontjában, ahogyan az a címből is kiderül, három lánytestvér áll. Türkan (Özgü Kaya), Dönüs (Almila Ada) és Derya (Melisa Berberoglu) sokban különbeznek egymástól, egyvalami azonban közös bennük, mégpedig a rendkívül erős szeretet, ami elválaszthatatlanná teszi őket. Csakhogy a legidősebb lány esküvőjét követően sok minden megváltozik, s egy, a múltból felbukkanó sötét titok is kezdi beárnyékolni az életüket. Már semmi nem lesz olyan, mint régen.

A nővéreket életre keltő színésznőket, mi, magyar nézők még nem nagyon ismerhetjük, de azért természetesen vannak olyan színészek A három nővérben, akiket már láthattunk korábbi alkotásokban. Közülük az egyik kulcsfigurát, Somert játszó Berker Güvent emelnék ki, aki A Sebzett szívben, A kegyetlen városban és a Perzselő szenvedélyekben is feltűnt a korábbi években.

Scroll to Top