Új mexikói sorozat érkezik a TV2-re, a Leona bosszúja

Február 8-án kezdődik a csatornán a 2023-ban bemutatott mexikói melodráma, melynek Angelique Boyer a főhősnője. De rajta kívül is sok ismerős színészt üdvözölhetünk újra.

A TV2-n előző nap fejeződik be A gazdagság ára, s a helyén, 14:35-kor kezdődik a Leona bosszúja, eredeti címén El amor invencible. Ha úgy vesszük a műsorsáv családban marad, hiszen A gazdagság ára férfi főhőse Sebastian Rulli, aki a való életben lassan már 10 éve alkot egy párt az új telenovella főszereplőnőjével, Angelique Boyerrel.

A szép Angelique ebben a történetben egy olyan nőt (Marena) személyisít meg, aki azt hiszi a múltban elvesztette az ikergyermekeit. Az akkori szerelme apja, ugyanis arra akarta kényszeríteni őt, hogy vetesse el a magzatokat. Ám amikor a Marena erre nem hajlandó, a gyermekek világrajövetele után el akarja pusztítani őket, Sőt, magát a lányt is, aki tényleg majdnem ott marad egy tűzvészben.

Megmenekül, ám mindenki halottnak hiszi. Hosszú évek elteltével Leona Bravo álnéven visszatér, hogy bosszút álljon a családon, amely tönkretette az övét. Terve valóra váltásában segíti őt, a gyerekkori barátja, Adrian, akit az a Danilo Carrera személyesít meg, akit mi, magyar nézők legutóbb a Szeretned kell! Francójaként láthattunk. A sorozatban feltűnik még Marlene Favela, Juan Soler, Gaby Platas, Victor Gonzalez és az a Leticia Calderon is, aki hosszú évekkel ezelőtt sikerre vitt a Magyarország egyik legnépszerűbb telenovelláját, az Esmeraldát.

Róluk hiszi azt Marena, hogy nem maradtak életben

A szereposztás szenzációs, a sorozat felett pedig az a Juan Osorio bábáskodott producerként, aki Salvador Mejia mellett a mexikói Televisa egyik legelismertebb tévés szakembere. Így nincs is mit csodálkoznunk azon, hogy a történetben hamar érkezik egy csavar, s kiderül, hogy Marena gyermekei életben vannak…

A Leona bosszúja mellett több új sorozat is érkezik mostanság a magyar csatornák kínálatába. Arról, hogy ki melyik telenovellát várja a legjobban itt indítottunk egy szavazást:

https://telenovella.hu/szavazas-on-melyik-uj-sorozatot-varja-a-legjobban/

Scroll to Top