Február 8-án ér véget Az Aranyifjú a TV2-n

Megvan a pontos dátum, mikor kell elköszönnünk Seyrantól, Ferittől és a többiektől. A kérdés már csak az, mennyi időre.

Azt tudni lehetett, hogy a csatorna nem véletlenül indította el év elején a Három nővért fél órás részekkel, s ezzel egyben megfelezték Az Aranyifjút is. Ezt mindig akkor teszik, amikor előbb-utóbb az új sorozat felváltja a régit. Ám közben a nézők – jó esetben – megszokják, megkedveik az az új történetet is.

A nézettségi adatok alapján most pontosan ezt történt, A három nővér elé is kifejezetten sokan ülnek le hétköznap délutánonként. Most pedig már az is kiderült, mikor váltja fel véglegesen ez a melodráma Az Aranyifjút, a dátum pedig február 8. Ezen a napon még bő fél órás résszel lesznek láthatóak Seyran, Ferit és a többiek, ám másnap, péntektől már egyórás epizóddal jelentkezik A három nővér, Az Aranyifjú pedig, lévén, hogy befejeződik a széria első évada, eltűnik a TV2 kínálatából.

Mikor jön a folytatás?

Azt tudjuk, hogy Törökországban javában zajlanak a Yali Capkini, azaz Az Aranyifjú második szezonjának a felvételei, vagyis abban biztosak lehetünk, hogy hozzánk is megérkezik majd a folytatás. A kérdés csak az: mikor?

A TV2 másik nagy közönségkedvencének, a Testvéreknek szintén befejeződik mostanában az aktuális évada, s ezt a sorozatot rövidesen a Gülcemal váltja fel. Azonban ez utóbbi egy kifejezetten rövid sorozat, csak nagyjából két hónapig tart, így kiszámítható, hogy a Testvérek valamikor március végén visszatér a TV2-re a negyedik etapjával.

Nem tudni pontosan meddig tart A három nővér

Az Aranyifjú esetében azonban nem ilyen egyszerű a helyzet. A három nővér ugyanis egy olyan széria, amiből már eddig is rengeteg rész készült, s még szintén forgatják Törökországban. Ha meg kellene várni míg véget ér, Az Aranyifjú kb. csak egy év múlva lenne újra látható. De az is lehet, a Testvérek negyedik évada után tűzik majd műsorra Az Aranyifjú folytatását. Azonban ez esteben sem lesz rövid a várakozás, hiszen ekkor meg kell várni a Gülcemal vetítését, ami két hónap, s utána jön még a Testvérek negyedik szezonja, ami öt hónapig is eltarthat. Vagyis Seyran és Ferrit visszatérésére a legjobb esetben is bő fél év múlva kerülhet csak sor.

Scroll to Top