Tóth Gabi megint elferdítette a valóságot!

Most éppen azt írta/sugalmazta, hogy ő és az új szerelme, valamint Krausz Gábor és Mikes Anna négyesben is szoktak találkozgatni, s mindenki nagyon jól kijön mindenkivel. A sztárséfnek kellett helyretennie mi is a helyzet velük.

Azt már lassan megszokhattuk, hogy az énekesnő legbelül egy kicsit másképpen éli meg a dolgokat, mint ahogyan azok a valóságban történnek. Ugye még a Krausz Gáborral való szakításuk előtti hónapokban is arról írt a közösségi oldalain, s arról nyilatkozott a médiában, hogy neki van a legcsodálatosabb férje és családja, s Istennek köszönheti ezt a boldogságot, majd kicsit később már azt mondta, csak szerette volna, hogy ilyen legyen az életük, de igazából már komoly problémáik voltak. Később kijelentette, nem csalta meg az új szerelmével, Papp Máté Bencével Gábort. Ami kicsit azért fura annak a tükrében, hogy a sztárséffel való szakításuk utáni hétvégén már együtt fotózták le az énekesnőt és a fiatal táncos fiút, egy héttel később pedig együtt vakációztak Horvátországban. Gabi, nemrégiben – amikor több hónapnyi kihagyás után szóbahozta a volt férjét a saját közösségi oldalán – először azt írta, a kislánya alapvetően vele él, és egyedül neveli, majd a bejegyzését módosította, hogy Hannarózát közösen nevelik Gáborral.

Amit eddig is sokan sejtettek, most már ők is megerősítették, egy párt alkotnak

Ilyen előzmények után érkezett Tóth Gabi újabb eszmefuttatása, amit azt követően tett közzé, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna a nyilvánosság előtt is felvállalták a szerelmüket. Gabi szó szerint ezt írta: „Számomra nem volt titok, hogy összejöttek. Nyilván régebb óta tudom, de ez az ő magánéletük, az ő döntésük volt, mikor vállalják fel. Én nagyon örülök a boldogságuknak! Mindannyian nagyon jó kapcsolatot ápolunk. Találkoztunk már négyesben is, az én párommal, Mátéval és Annával, és ötösben is, amikor a kislányunk, Hannaróza is ott volt. Szerencsére, mind nagyon jól kijövünk egymással. Ezek a mondatok egyértelműen azt jelentik: minden szuper, szent a béke Gabi és Gábor között, sőt kölcsönösen elfogadták egymás új párját, mi több, jóban is vannak. De az énekesnő által írottak még azt is sugallják, ők így négyesben össze is szoktak járni. Ha ez így lenne, azaz, ha azt tudná mutatni, Gábor és közte már nincs semmi probléma, az nyilván jót tenne Tóth Gabi eléggé megtépázott népszerűségének. Csakhogy a valóság nem ez. Krausz Gábor a világhálón közzétett bejegyzésével helyretette a volt felesége által előadottakat: Semmiféle találkozgatások nincsenek, hacsak az nem számít annak, hogy a közös kislányunkat átadjuk egymásnak. Ilyen alkalom valóban volt, hogy mind a négyen jelen voltunk, vagyis Anna is velem volt, a volt feleségem pedig a párjával érkezett, de két udvarias mondaton kívül más ott nem hangzott el. Mindenkit arra szeretnék nyomatékosan kérni, hogy helyettem, rólam, velem kapcsolatban sehol és semmilyen formában ne nyilatkozzon! De, ha már valaki beszél… akkor József Attila szavaival élve: az igazat mondja, ne csak a valódit!”

Scroll to Top