Szabó András Csuti szerelme több időt igényelne

Rengeteg munkája van Csutinak, idén például két új vállalkozásba is belevág, ám a Sztárok a reptéren műsorvezetője imádja, ha van mit tenni. Persze nem csak ezen a téren igyekszik megfelelni, hanem a szeretteivel is próbál minél több időt eltölteni…

Szabó András Csuti azt mondja, fantasztikusan indult számára a 2024-es esztendő. A karácsonyt és az év utolsó napjait a szerelmével, a családdal és a barátokkal töltötte, aztán január másodikán már bele is vágott a munkába. Hamar megkezdődtek a dolgos hétköznapok, ám ő ezt egyáltalán nem bánja. Szereti, ha nem kell egy helyben ülnie, és van teendő. Most pedig bőven akad. „Idén két új dologba is belevágok, ami nem más, mint a szállítmányozás és az ingatlanbiznisz. Ezekkel a vállalkozásokkal is szeretném bővíteni a tevékenységi köreimet, ez egyfajta motivációt is jelent a számomra, hiszen mindkettő ismeretlen terület” – magyarázta lelkesen.

Csuti a reptéren

Az üzletember szívesen és rutinosan mozog a média világában, hiszen ez is egyfajta szerelem a számára. Nemrég például a Sztárok a reptéren műsorvezetőjeként láthattuk viszont a televízió képernyőjén, s nem először bújt a házigazda szerepébe… „Az első évadban szinte mindent megtapasztaltam, így amikor a második etapot készítettük, már ismerősnek bizonyult a terep. Voltak személyek, akikkel régi ismerősként köszöntöttük egymást. Sőt, a két évad között olyan is előfordult, hogy amikor éppen valamerre repültem, odajöttek hozzám a reptéri stábból az emberek. Viccesen megkérdeztem tőlük, hogy nem mehetnék-e be azokon az ajtókon, amiket a forgatáson használtam. De persze azt felelték, hogy most sajnos nem” – mesélte nevetve Csuti, aki nagyon élvezte a Sztárok a reptéren készítését, s azt is, hogy műsorvezetőként új kihívásokkal is találkozott. „Elég, ha csak a kvízről beszélünk, amivel az összes részt indítjuk” – jegyezte meg mosolyogva.

Csuti és sztárok a reptéren

Kiszakadni a hétköznapokból

Amikor megkérdeztük Csutit, hogy ennyi munka mellett, hogy jut ideje önmagára, a családjára és a párkapcsolatára, ezt felelte. „A gyerekeimre mindig tudok időt szakítani, és arra törekszem, hogy tartalmas, minőségi programokat csináljunk együtt. A párom, Bius persze biztosan azt mondaná, hogy ő több időt igényelne. Én pedig próbálok minden téren megfelelni… Most is, ahogy végzett az edzéssel, már jöttünk is mozizni. Igaz, ez nem egy privát program édes kettesben, de azért így is kiszakadunk egy kicsit a hétköznapokból.”

Scroll to Top