Claudia Martin épp hogy megúszott egy terrortámadást Isztambulban

A Gazdagság ára főszereplőnője nemrégiben felelevenítette azokat az élményeit, amik bő egy évvel ezelőtt történtek meg vele és párjával a török fővárosban.

A színésznő egészen pontosan 2022 novemberében utazott Törökországba a szerelmével Hugo Catalannal. A romantikus kikapcsolódás azonban majdnem tragédiába fulladt. Ugyanis pár órával a november 13-án történt terrortámadás előtt, éppen a vérengzés helyszínén sétálgattak.

Mint ahogyan a sorozat Marianája mindig is mondta. a párjával rengeteget utaznak együtt, mivel a céljuk az, hogy a világ minden pontját bejárják közösen. Az Isztambuli utazásuk azonban mindkettőjüket megijesztette, ugyanis csak a szerencsének köszönhetik, hogy nem pár órával később látogattak el abba a sétálóutcába, ahol a pokolgépeket felrobbantották, aminek következtében hat ember életét vesztette és legalább nyolcvanan megsebesültek.

„Óriási szomorúsággal töltöttek el bennünket a történtek, s rémisztő belegondolni, hogy nem sokkal a támadás előtt még mi is abban a gyönyörű és élettel teli sétálóutcában bóklásztunk, ami pár órával később egy tragédia helyszínévé vált” -fogalmazott Claudia, s hozzátette, bár nekik hatalmas szerencséjük volt, nehezen tudták feldolgozni a történteket, s mélyen együtt éreznek az áldozatok családtagjaival, s a sebesültekkel. A szép színésznő a napokban megjegyezte, tudomással bír arról, vannak olyanok, akik még azóta sem épültek fel teljesen a sérüléseikből.

A sétálóutca nem sokkal a bombák felrobbanását követően

„Nagyon elkeserít minket, hogy egy olyan világban élünk, ahol ilyen megtörténhet. Mesés három napot töltöttünk el Isztambulban, azonban nem gondoltuk volna, hogy így végződik, Sokáig a sokk hatása alatt voltunk” – árulta el Claudia, s azt is elmondta, a történtek után gondolkodtak azon, félbeszakítsák-e a Törökországi utazásukat, végül azonban az előzetes terveiknek megfelelően tovább utaztak Kappadókiába.

Scroll to Top