Stana Alexandra: szeretnék anyuka lenni, de nem most

A Zsákbamacska háziasszonya őszintén mesélt nekünk álmokról, vágyakról és arról, hogy milyen félelme van az anyasággal kapcsolatosan.

Mesélsz nekünk arról, hogy milyen álmaid vannak még?

Bevallom, nem vagyok tervezgetős típus, aki folyamatosan tűzi ki maga elé a céljait. Próbálom mindig megélni az adott pillanatot és lehetőséget, amit kaptam. Arra viszont vágyom, hogy egy műsort egyedül is vezethessek, majd miután az évek során rengeteget tanultam.

Arra is vágysz, hogy egyszer majd gyermeked szülessen?

Abszolút el tudom képzelni. Ez a kérdés sosem állt távol tőlem, mivel az anyukámmal nagyon jó kapcsolatot ápolok. Nyilván nem zárkózom el attól, hogy egyszer nekem is legyen kisbabám, ám a jelenlegi életem nem ebbe az irányba halad, de én nem félek attól, hogy késő lenne… Mindennek eljön az ideje.

Nem szoktál rágörcsölni a dolgokra?

Nem igazán. Ám nem volt ez mindig így. Gimis koromtól kezdve huszonéves koromig iszonyúan görcsös voltam. Ha például a fejembe vettem, hogy holnapután szeretnék valamit, ám nem jött össze, azt borzasztó tragédiaként éltem meg. Rájöttem, hogy ha elengedem ezt a görcsölést, és valóban arra koncentrálok, amit éppen elém dobott a gép, akkor az én lelkem is megnyugszik, és békésebben tudom építeni a karrieremet.

Említetted, hogy nagyon jó kapcsolatot ápolsz az édesanyáddal…

Az én szememben ő a tökéletes anyuka. Az egyetlen félelmem a gyermekvállalással kapcsolatban, hogy tudok-e olyan jó lenni, mint amilyen az anyukám, és hogy sikerül-e majd ugyanolyan bizalmi kapcsolatot kiépítenem a gyerekem és köztem, mint ami köztünk is van. Semmit sem szeretnék máshogyan csinálni. Hálás vagyok azért, ahogyan ő nevelt, és hogy a mai napig ott áll mellettem, fogja a kezemet, és támogat engem. Szóval nem tudom, milyen anyuka leszek, de remélem, olyan jó, mint amilyen ő!

Alexandrával a holnap megjelenő Telenovella magazinban is találnak egy hosszabb anyagot, amiben többek között arról is mesél, milyen volt a fiúkkal, azaz Marics Petivel és Pető Brúnóval a Zsákbamacska forgatása.

Arról pedig, hogy kinek melyik a kedvenc tévés gamashow-ja, itt lehet szavazni: https://telenovella.hu/aktualis-szavazas/

Scroll to Top