Schobert Norbikának beígértek egy verést

Ütős vasárnapok következnek nemsokára az RTL-en, egészen pontosan október 29-től, amikor is a Sztárboksz keretében közel kéttucatnyi sztár száll ringbe és mérkőzik meg egymással. A többségük nagyon elszánt, s – ahogy az ilyenkor megszokott – már az egymásnak üzengetés is megkezdődött.

Azt korábban is tudni lehetett, hogy a férfi versenyzők két súlycsoportban, a hölgyek pedig egyben mérik össze tudásukat. Nyilvánosságra hozták már a résztvevők listáját is, ma azonban arra a nem mellékes „részletre” is fény derült a Sztárboksz sajtótájékoztatóján, ki kivel csap össze a ringben. A lányoknál a negyeddöntők folyamán Nyári Dia Járai Kírával, Berki Mazsi Megyeri Csillával, Sáfrány Emese Dobos Evelinnel, Janicsák Veca pedig Szabados Ágival küzd meg. Emese már most felpaprikázta magát, és beszólt Evelinnek, hogy ne nagyon fesse ki magát, mert a rúzst úgyis szétkeni majd az arcán a kesztyűjével!

A lányok sem veszik félvállról a felkészülést

Férfi középsúlyban Kállay-Saunders András Józan Lacival, Molnár Áron Frohner Fecóval, ifj. Schobert Norbert pedig Istenes Bencével bokszol. Bence előre is bocsánatot kért a Schobert házaspártól – akiket amúgy nagyon kedvel -, amiért vélhetően nagyon el fogja verni a fiukat…  Kabát Peti szintén elszánt, bár a keze komolyan megsérült az edzések alatt, de azt ígéri, így is vállalja a küzdelmet, s győzni is fog.

A nehézsúlyú férfiak párosítása az alábbiak szerint alakul: Nagy Ervin Árpa Attilával, Curtis Szegedi Fecsóval, Brash Bence KKevinnel, Dobrády Ákos pedig Pintér Tenyával száll ringbe. Tenya elmondta, nagyon sokat edz, komolyan veszi a felkészüléseket, de azt nem tagadja, ha mindezt lóháton tehetné, sokkal magabiztosabbnak érezné magát.

A szabályokról, s a lebonyolítás rendjéről: A férfiak négy, kétperces menetben küzdenek meg egymással, a hölgyek menetei fél perccel rövidebbek lesznek. Akik vereséget szenvedtek, kiesnek a küzdelmekből. Ez alól talán a férfi középsúly jelent majd kivételt, mert hat résztvevővel nem lehet egyenes kieséses versenyt rendezni. A Sztárbox vasárnap esténkét lesz látható, ám azt nem tudni, hány hétvégén keresztül izgulhat és drukkolhat a nagyközönség a kedvenceknek, de a népes mezőnyt elnézve, egy darabig a kesztyűké lesz a főszerep az RTL-en a hét legutolsó napján.

A mezőny nem teljes, de ez csak a fotóra igaz, október 29-én nehézsúlyban is mindenki ott lesz a ringben

Scroll to Top